buyukdere-nevsehir-gonul-koprusu
1.30

Sarıyer’den Nevşehir’e gönül köprüsü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, maharetli elleriyle kadınların ördükleri atkı ve bereleri Nevşehir’deki minik öğrencilere ulaştırarak bir kez daha gönül köprüleri kurdu.

Büyükdere Mahallesi’nin sevilen Muhtarı Ali Yazıcı, kış mevsiminin gelmesiyle çocukları yine unutmadı. Nevşehir Acıgöl Karacaören Köyü Muhtarlığı’na el emeği göz nuru atkı ve bereleri ulaştıran Yazıcı, mahallesindeki hayırsever kadınlara “Elleriniz dert görmesin ablalar” diyerek teşekkür etti.

Gerçekleştirdiği anlamlı projenin haklı gururunu yaşayan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer’den Nevşehir’e kurduğu gönül köprüsünü şu sözlerle anlattı:

“ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN ABLALAR”

“Büyükdere Muhtarlığı olarak yaptığımız “Anadolu’da çocuklar üşümesin” projemize destek veren ablalarımızın el emeği göz nuruyla ördükleri 300’e yakın atkı ile bereleri kardeş köy olarak belirlediğimiz Nevşehir Acıgöl Karacaören Köyü Muhtarlığı’na gönderdik. Muhtarımız İsmail Aslan Karacaören Okulu önünde minik yavrularımıza atkı bereleri elleri ile giydirdi. Bu yavrularımızın vücutları ısınması, yavrularımızın sevinmesi adına atkı ve bereler ören kalbi güzel ablalarımıza teşekkür ederiz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.