Serdal Doğan’dan teşekkür mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık görevine tekrar aday olan Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan mahallesinde göstermiş olduğu başarılı bir dönemin ardından oyları yüzde 100’ün üzerine çıkarak tekrar seçildi.

Kocataş Mahallesi’nin sevilen muhtarı Serdal Doğan, mahallesinin tüm desteğiyle güven tazeledi. Göreve geldiği günden bu yana mahallesinde bir çok projeyi ve hizmetleri gerçekleştiren Doğan, ikinci dönemi için aday olduğu 31 Mart yerel seçimlerinde oylarını yüzde 100’ün üzerinde arttırarak bir başarıya daha imza attı.

MAHALLE HALKI ZAFERİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI

31 Mart yerel seçimin ardından güven tazeleyerek tekrar Kocataş Mahalle Muhtarı seçilen Serdal Doğan‘ı sevenleri yalnız bırakmadı. Kocataş Futbol Sahası’nda toplanan mahalle halkı ve Doğan’ın ailesi büyük bir coşkuyla seçim sonuçlarını kutladı. “Kocataş’ın muhtarı Serdal Doğan” sloganları atan mahalle sakinleri sevinçlerini davul zurna eşliğinde kutladı. Meşale yakıp havai fişek patlatan mahalle halkı renkli dakikalar yaşadı.

“KOCATAŞ’A HİZMETE DEVAM”

Coşkulu kalabalık ile buluşan Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan yaptığı açıklamada; “31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olarak oylarımızı yüzde 100’ün üzerine çıkardık. Kocataş mahalle sakinlerimizin göstermiş olduğu güvene minnettarım. Seçmenlerimize demokrasi şenliği olan seçimlerde şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vermiş olduğu desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bizim düşüncemizde birlik var, bizim düşüncemizde beraberlik var, bizim düşüncemizde bir arada olmak var. Bu teveccühünüzden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Kocataş bırakmak için çalışıyoruz. Hizmet için buradayız, Kocataş’a hizmete devam.” dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.