Sevgi ve Barış Teknesi’nde olay çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, Sevgi ve Barış Teknesi’nde bu sabah muhtarlara verdiği kahvaltıda sözlü kavgalar çıktı. Belediye Başkanı Genç ile muhtarlar arasında muhtarlar derneği seçimi üzerinden karşılıklı söz düellosu yaşandı, muhtarlara sinirlenen Genç tekneyi İstinye’ye çektirip programı yarıda kesti.

Sarıyer, bugün siyasi çevrelerde de uzun süre konuşulacak çok ilginç gerginliğe sahne oldu. Olay, Sarıyer Belediyesi tarafından muhtarlara verilen kahvaltılı gezi teknesi programında yaşandı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, geçtiğimiz günlerde yapılan Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanlık seçiminde gerilen ortamı yumuşatmak amacıyla muhtarlara verdiği kahvaltıda istenmeyen olaylar yaşandı.

TEKNE KİREÇBURNU’DAN DENİZE AÇILDI

Kahvaltıya katılmak için Kireçburnu’da buluşan muhtarlar, sabah saat 10.00 sularında belediyeye ait Sevgi & Barış Teknesi’ne binerek boğaza açıldı. Programa; ev sahibi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile 38 mahalle muhtarının neredeyse tamamı katıldı.

Kahvaltıya 20 oyla Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na yeniden seçilen Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak ile 17 oy alan seçimdeki rakibi Pınar Muhtarı Ayhan Yılmaz da katıldı.

ŞÜKRÜ GENÇ “BÖLÜCÜLÜK YAPMAYIN” DEDİ, MUHTARLAR ŞÜKRÜ GENÇ’E TEPKİ GÖSTERDİ

Teknedeki buluşmada söz alan Belediye Başkanı Şükrü Genç, kısa süre önce yapılan muhtarlar derneği seçiminde yaşananlara atıfta bulunarak konuşmasının bir yerinde salondaki muhtarlara “bölünmesine izin vermeyelim” uyarısı yaptı. Muhtarlar Başkan Şükrü Genç’e “Biz Sarıyeri bölmüyoruz, hatta birlik ve beraberlik için çalışıyoruz” karşılığı verdi. Rumeli Feneri Muhtarı Serkan Gerçek de Şükrü Genç’e tepki gösterince tartışmaya büyüdü. Diğer muhtarların da olaya dahil olmasıyla sözlü atışma gerginliğe dönüştü. Şükrü Genç ile muhtarlar arasındaki sözlü kavgaya dönüşen kahvaltı, muhtarlık seçimindeki olaylar yüzünden zaten patlamaya hazır tarafların da katılımıyla iyice alevlendi.

ŞÜKRÜ GENÇ TEKNEYİ KIYIYA ÇEKTİRİP İSTİNYE’DE İNDİ

Duruma çok sinirlenen Şükrü Genç, “Tekneyi kıyıya çekin” diyerek bağırdı. Başkanın talimatı üzerine kaptan tekneyi en yakın yere İstinye Koyu’na çekti. Tekneden sinirli bir şekilde inen Şükrü Genç programı yarıda keserek uzaklaştı.

Başkanın inmesinden sonra muhtarları taşıyan Sevgi & Barış Teknesi daha sonra Kireçburnu sahiline dönerek programı yarıda bıraktı. Tekneden inen muhtarlar gergin bir şekilde muhtarlıklarına döndü. Kahvaltıda bulunan belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ise yaşadıkları olaylar ve gördükleri manzara karşısında bir süre kendilerine gelemedi.

SARİYERGAZETESİ.COM – ÖZEL HABER 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sarıyer belediye başkanı şaşırdı, dengesiz hareketleri çoğaldı. Geçen gün de Bahçeköy’de kolonları patladığı için çöken evin mağdurlarına şarlatanlık yapmayın diye azarladı. Yazık başkana yazık Sarıyer’ime

  2. Başkan şaşırdı. Hem seçime müdahale et hem de “bölücülük yapma” de. Tam kendinden yakışan hareket. Daha evvel de Bahçeköy’de yıkılan evin mağdurlarına “Şarlatanlık yapma” diyerek kalitesini göstermişti.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.