Ünlü sanatçı Ruşen Aydeniz Yeniköy’e aday oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Ruşen Aydeniz, Yeniköy Mahallesi’ne muhtar adayı oldu. 20 yılı aşkın süredir yaşadığı mahallesinde vatandaşlardan destek gören Aydeniz; “Yeniköy’e sanatçı eli değecek. Çok sayıda projemizle hizmete geliyoruz” diye konuştu.

Sarıyer’de yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimi’nin çalışmaları hızla sürüyor. Yeniköy Mahallesi’nde muhtarlığa aday olan isim Ruşen Aydeniz de adaylığını ilk kez Sarıyer Gazetesi aracılığıyla açıklamasının ardından kolları sıvamıştı. Mahallesinde ziyaretlerini sürdüren ve vatandaşlardan destek gören Aydeniz, Türk Halk Müziği alanında seslendirdiği eserleriyle sadece Sarıyer’de değil tüm Türkiye’de de adını duyurmuş bir isim…

“HİZMETTE ÖNCÜ OLACAĞIZ”

“Yeniköy’e sanatçı eli değecek” sloganıyla yola çıkan Yeniköy Mahallesi Muhtar Adayı Ruşen Aydeniz, “Yeniköy Mahallesi’nde hizmette öncü olacağız. Daha temiz ve yaşanabilir bir mahalle için yola çıktık. Muhtar seçilirsem 24 saat açık ‘alo muhtar hattı’ olacak. Yeniköy’e PTT Şubesi’ni getireceğiz. Bağlar Mevkii’ne ATM, banka şubesi olacak. Sağlık Ocağı’nın eksikliği giderilecek. Çalışan annelerin çocuklarına kreş hizmetini hayata geçireceğiz. Sokak hayvanlarımıza beslenme ve barınma sağlayacağız. Yeniköy halkına hizmet için muhtarlığa araç alınacak. İmar ve tapu sorununun takibi yapılacak. Pırıl pırıl sokaklar yepyeni bir Yeniköy olacak. Durumu olmayan öğrencilerimize burs sağlayacağız. Yoksul ailelere her ay düzenli yardım edeceğiz. Kaymakamlık ve belediye ile iyi ilişkiler kurup vatandaşın tüm sorunları ile yakından ilgileneceğiz” diye konuştu.

“MAHALLEMİZİN GELECEĞİ SİZİN ELİNİZDE”

Sarıyer Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Yeniköy Mahallesi Muhtarı Ruşen Aydeniz, “Değerli komşularımız ile hep birlikte sevgi, barış, kardeşlik içerisinde yaşamı kolaylaştıran birlik beraberliğimizi koruyan çalışmalar içerisinde olacağız. Aza arkadaşlarımızla birlikte Yeniköy’ümüze hizmet edeceğiz. Mahallemizin geleceği için siz de oy verin!” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.