Uskumruköy Muhtarlığı’ndan mevlit yemeği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uskumruköy Muhtarlığı tarafından köy sakinlerinden Şehit Tevfik İnan’ın sene-i devriyesi ve tüm ölmüşlerin ruhu için mevlit programı düzenlendi. İlki düzenlenen mevlide yoğun katılım oldu.

Uskumruköy Mahallesi Muhtarı Şeyda Üst, köy sakini Şehit Tevfik İnan ve ölmüşlerin ruhu için mevlit okuttu. Uskumruköy Muhtarlığı bahçesinde gerçekleştirilen mevlit programına Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer’in mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Oldukça yoğun bir katılım olan mevlitte Kuran-ı Kerim okundu ve hayır yemeği dağıtıldı. Ardından lokma ikram edildi.

Mevlit programının düzenlenmesi için Uskumruköy Muhtarlığı olarak yoğun bir emek veren Uskumruköy Muhtarı Şeyda Üst, “Şehidimiz Tevfik İnan ve tüm ölmüşlerimizin ruhu için okuttuğumuz mevlidimize katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Allah okunan tüm dualarımızı kabul etsin. Uskumruköy sakinlerimizden Şehit Tevfik İnan ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.