Yanan yüreklere Sarıyer’den su serptiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Muhtarlığı, Muğla’da yaşanan orman yangınlarının ardından Sarıyerli vatandaşların ve esnafın da destekleriyle toplanan yardımları bölgeye ulaştırdı.

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Büyükdere Muhtarlığı olarak Muğla’da yangın bölgesine yardım malzemelerini ulaştırdı. Çok sayıda Sarıyerli vatandaşın ve esnafın seferber olarak getirdiği Büyükdere Muhtarlığı’ndan yola çıkarak Muğla Milas’a vardı. Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı köy muhtarlarına ve yangından etkilenen vatandaşlara yardim malzemelerinin yanı sıra Sarıyer esnafının selamlarını ve üzüntülerini ulaştırdı.

“PAYLAŞINCA HAYAT GÜZEL”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı; “Güzel ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınlarında mağdur olan köylülerimiz için kalbi güzel Sarıyer esnafı ile halkından topladığımız yardım malzemelerini Eren Hancı isimli iş adamının Büyükdere Muhtarlığı’na tahsis ettiği büyük tonajlı araç ile orman yangınlarından etkilenen köylülere ulaştırdık. Büyükdere Muhtarlığı’mıza tahsis ettiği araç ile Muğla Milas’a getirdik. 7 köy muhtarımızla buluştuk ve yardım malzemelerini elden onlara teslim ettik. Sarıyer halkımızın selamlarını ve üzüntülerini kendilerine ilettik. Muğla Milas ilçesi Gökbel, Çökertme, Bozalan, Türkevleri, Akçakaya, Gürçeğiz köy muhtarları Ören Muhtarlığı önünde kendileri için getirilen yardım malzemelerini alıp yangından etkilenen vatandaşlarına dağıttılar. Eren Hancı isimli iş adamı Büyükdere Muhtarlığı’na yardımları getirmesi için bir araç tahsis etti. Allah bu acıları bizlere tekrar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

SARIYER HALKININ SELAM VE ÜZÜNTÜLERİNİ DE ULAŞTIRDI

Yardım malzemelerini götürülmesinde kendisi de bulunan muhtar Yazıcı, “O kederli insanlara yardım malzemelerini götürmekle birlikte Sarıyer esnafı ve halkının selamları ile üzüntülerini de kendilerine ilettik. Paylaşımlarımızı ve duyurularımızı dikkate alarak ve yardımlar gönderen Sarıyer esnafı ve halkına gazeteniz aracılığıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Muğla Milas’ta malzeme dağıtımı yapan muhtar Yazıcı, köy evleri yanan Antalya Manavgat muhtarı Hasan Kaya ile de görüştü. Geçmiş olsun dileğinin yanı sıra bölgeye neler gerekli olduğunu sordu yardım malzemelerinin fazlasıyla muhtarlığına geldiğini belirten muhtar Hasan Kaya, Ali Yazıcı’ya teşekkür etti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.