Zafer Aktaş’tan Sarıyer muhtarlarına ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sarıyer’e ziyarette bulundu. Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşen programda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 4 adet 2021 model Hyundai Tucson marka polis aracı da teslim edildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sarıyer’in mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ve Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak’ın ev sahipliğinde muhtarların katılım sağladığı program Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlendi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Sarıyer’in tüm mahallelerinin sorunları konuşuldu.

Sarıyer’in muhtarlarının talep, sorun ve beklentilerini dinleyen İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ilçe geneliyle ilgili de Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik’ten bilgiler aldı. Sarıyer’in tüm mahalle muhtarları adında Zafer Aktaş’a teşekkür eden Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, Sarıyer için el ele vererek sorunların çözüme kavuşturulması için muhtarlar olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, muhtarlarla birlikte günün anısına fotoğraf çekildi.

Öte yandan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 4 adet 2021 model Hyundai Tucson marka polis aracı da teslim edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.