Hoş geldin 2022!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi ekibi 2022 yılının gelişini gazete ofisinde verdiği yeni yıl kutlamasıyla karşıladı.

Sarıyer Gazetesi ekibi, 2022 yılını düzenledikleri programla kutladı. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan’ın bir arada yer aldığı yeni yıl kutlamasını Sarıyer Merkez’deki ofisinde gerçekleştirdi.

Sarıyer’de ilçenin gündemini belirleyen haberleriyle 2022 yılı itibariyle tam 17 yıldır devam eden Sarıyer Gazetesi okurlarına yeni yılda da birbirinden özel haberlerini, röportajlarını ve sektörden gelişmeleri ulaştırmaya devam edecek.

“SARIYER GAZETESİ 17 YILDIR SİZLERLE”

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu şunları söyledi; “Sarıyerli tüm değerli okurlarımıza yeni yılın sağlık, umut, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2022 yılının geride bıraktığımız 2021 yılında yaşadığımız pandemi ve ekonomik sıkıntılarını unutturabilmesini diliyorum. Sarıyer’de tam 17 yıldır devam ettirdiğimiz ilkeli yayıncılığımıza devam edeceğiz. Sarıyer Gazetesi ekibi olarak tüm okurlarımıza bizi takip etmeye devam etmelerini diliyor ve hoş geldin 2022 diyoruz.”

“YENİ YILDA YENİ RÖPORTAJLAR SİZLERLE”

Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay ise “Sarıyerli okurlarımıza yeni yılda yine birbirinden özel ve sürpriz isimlerle gerçekleştirdiğim röportajları ulaştırmaya devam edeceğim. Sarıyer Gazetesi olarak İstanbul’da haberlerimiz en çok okunan gazete olmaya devam edeceğiz. 2022 yılının herkese başta sağlık olmak üzere huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Umutlarımızın artarak devam edeceği bir 2022 yılı diliyorum” diye konuştu.

“SARIYER OLARAK KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Sarıyer Gazetesi Reklam Müdürü Yasemin Cebeci de Sarıyer’in kocaman bir aile olduğunun altını çizerek “Sarıyer Gazetesi’ne gerek pandemi döneminde gerekse maddi zorluklara rağmen desteğini kesmeyen tüm Sarıyerli esnafımıza teşekkür ediyorum. 2022 yılında Sarıyer’de herkese bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Muhabir Gizem Doğan da “Meslek hayatıma yeni girdiğim 2021 yılını geride bırakırken, 2022 yılında da güzel haberlerle karşınıza gelmeyi diliyorum. Herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir 2022 yılı diliyorum” dedi.

Sarıyer Gazetesi ekibi olarak 2022 yılının tüm ülkemize ve Sarıyer’e sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Hoş geldin 2022!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.