Esra Sönmezer: “Oyunculuktaki hedefim yaşlanana kadar kalıcı olabilmektir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunculuğu ve televizyon program sunuculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Esra Sönmezer, “Hayatta mutlu olmak için erkekten daha fazla önceliklerim var. Ben işimle, arkadaşlarımla, yalnızlığımla mutluyum ve hayatta her yaptığı şeyden çok keyif alan biriyim. Oyunculuktaki en büyük hedefim ise yaşlanana kadar kalıcı olabilmek” diye konuştu.

Oyunculuktaki hedefleriniz neler?

2018 yılında 5 sinema filminde rol aldım. Çok yoğun bir sene geçti. 2019 yeni senede daha farklı proje ve karakterlerle izleyici karşısına çıkmayı hedefliyorum. Belki bir tane sinema filmi kabul edebilirim. Çünkü dizilere yoğunlaşmak istiyorum artık. Bana gelen senaryolar arasından daha seçici davranıyorum. Oyunculuktaki en büyük hedefim yaşlanana kadar kalıcı olabilmek. Yoksa bir iki projeyle var olup sonradan unutulmaktansa her daim kalıcı kalmak en büyük hedefimdir.

Yıllardır başarılı TV programlarında sundunuz. Var mı yeni projeler?

İlk TRT’de başladım TV programcılığı hayatıma. Sonra diğer özel kanallarda eğlence, sağlık, magazin yorumculuğu, müzik programları ve mini talk showlar yaptım. Canlı yayın performansını çok sevdiğim ve işime de aşık olduğum için bu sene oyunculuğun yanı sıra sürpriz bir televizyon formatı üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Her an her şey olabilir… Hayırlısı.

Esra Sönmezer nasıl bir âşıktır? Aşk sizde ne gibi değişikliklere yol açar?

Vallahi Esra beceriksiz bir aşıktır. İlişki yaşama özürlüyüm diyebilirim. Neden derseniz özgürlüğüme fazla düşkünüm ve yalnız kalmayı da çok seviyorum. Hayatta mutlu olmak için erkekten daha fazla önceliklerim var. Bu yüzden eğer hayatımda biri olursa kendini kötü hissedebiliyor. Benimle bir ilişki yürütecek insan bulmak zordur. Ben işimle, arkadaşlarımla, yalnızlığımla mutluyum ve hayatta her yaptığı şeyden çok keyif alan biriyim. Erkek benim için en son plandadır…

Evlilik düşünüyor musunuz?

Şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşımla aynı evi paylaşmadım. Aynı evi paylaşmak ve hayatı müşterek yaşamak nedir bilmiyorum. Çok sıkılgan bir yapım var. Benim evlilik yapmam mucize olur.

En sevdiğiniz renk, uğurlu sayınız ve hobileriniz nelerdir?

En sevdiğim renk: pembe. Uğurlu sayım: 6, hobilerim: Dans etmek, golf oynamak, tatile çıkmak.

Bu sene dizi film düşünüyor musunuz?

Bu sene dizi filmlerin gidişatını hiç beğenmiyorum. Birçok yeni proje ekranlara veda etti. Dizi sektörü beni biraz korkutuyor. Fakat bu yıl diziden yana şansımı denemek istiyorum. 3 senedir dizilere ara verdim ve yeterince dinlendiğimi düşünüyorum. Sinema filmleri ve TV programcılığına yoğunlaşmıştım. Bu sene şansımı deneyeceğim. Umuyorum ki doğru proje doğru karakter ve uzun soluklu olabilecek bir iş nasibimde vardır. Allah’tan tek dileğim, her şeyin hayırlı olanını versin…

Yıllardır tiyatro da yaptınız. Var mı yeni projeler?

Tiyatroya çok emek verdiğim doğrudur. Birçok oyunlarda roller aldım ve yorucu turnelere koşturdum yıllarca. Fakat 2018 yılında 2 ayrı oyun teklifi geldi kabul etmedim. Ta ki daha önceden aynı dizide rol aldığım sevgili arkadaşım Volkan Severcan’ın teklifine kadar. Bu aralar Tamer Karadağlı ve Çocuklar Duymasın dizisinin sürpriz oyuncu kadrosuyla birlikte Mart ayında görücüye çıkacak olan yeni bir tiyatro oyunuyla sahnede olacağım.

Esra Sönmezer’in geleceğe ait planları nelerdir?

Geleceği planlarken her gün ölecekmiş gibi yaşarım. Bu ruh hali her zaman iyi kalabilmemi sağlıyor. Bu dünyaya kazık dikmeyeceğim bu yüzden büyük hırslarım yok. Mutlu sağlıklı ve huzurlu olabilmek ömür boyu her insan gibi benim de dileğim. Yaşlanana kadar çalışmak istiyorum. Çalıştıkça mutlu oluyorum. Geleceğe yönelik en büyük planım her zaman iyi insan olmak ve bu erdemi sonsuza dek sürdürebilmek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.