Nilay Dorsa: “Bu yaz Caka konuşulacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi’ne samimi açıklamalarda bulunan Dorsa; “Kesinlikle bir aşk kadınıyım. Aşkı doludizgin dibine kadar yaşarım. Fakat geçici bir adrenalin olduğunu bilirim. Bu yaz Caka konuşulacak ve sonrasında kışa bir şarkı yapacağım. Hedefim daha çok sahnede olmak” dedi.

Nilay Dorsa mankenlik döneminden sonra neden müziği seçti?

Çünkü yeniliği ve yenilenmeyi seviyorum. Yerimde saymaya başladığım an sıkılıyorum. Sürekli bir kabuk değiştirme, renk değiştirme ihtiyacı hissediyorum. Tıpkı bir bukalemun gibi… Sahneyi oldum olası seviyorum. İnsanlarla kaynaşmayı, sohbeti… Ben aslında müziği değil sahneyi seçtim. Benim işim eğlendirmek, şov. Mankenlikte artık istediğim yere gelmiştim ve daha fazla gidebileceğim bir yol yoktu. Bana artık keyif vermiyordu bulunduğum nokta. Yön değiştirme zamanım gelmiştim ve ben sahneyi seçtim.

Müzikteki hedefleriniz neler?

Aslında müzikte değil sahnede hedeflerim neler desek daha doğru olur. Daha çok sahnede olmak ve daha çok insanları eğlendirmek. Bir gün herkesin sahnemi izlemesi…

Nilay Dorsa sahneye nasıl hazırlanıyor?

10 dakikada! Şaka değil gerçek… Öyle sanıldığı gibi saatler öncesinden bir hazırlığım yok. Sahne kostümümü bile son dakika ruh halime göre seçerim. Saçımı ve makyajımı kendim yaparım. Sahne repertuarımı o an yaparım. Sadece o anki motivasyonum benim için çok önemlidir. Hiçbir şeyin modumu düşürmesine izin vermem. Sahneye hep pozitif çıkarım.

Sahnede neden Nilay Dorsa izlenmeli?

Çünkü ben eğlence ve şov satıyorum. Ben eğlendiririm. Benim sahneme gelen izleyici konuk mutlaka evine eğlenmiş, iyi vakit geçirmiş ve keyifli döner. Sahnede kendim de eğleniyorum. Yaptığım işi zevkle, keyifle yapıyorum ve bu enerjim insanlara geçiyor. Gelen izleyici meraktan geliyor sahnelerime. Kıyafetlerim ve sahnedeki şovlarım merak ediliyor. Bazıları da önyargıyla geliyor. Sahnede ne yaptığımı merak ediyorlar.

Her güzel kadın için merak edilen soru; aşk sizin için neyi ifade ediyor?

Bir kere kesinlikle bir aşk kadınıyım. Aşkı doludizgin dibine kadar yaşarım. Fakat geçici bir adrenalin olduğunu bilirim. Hayalperest aptal aşık değilim. Ayaklarım yere güçlü basar. Mantık ve aşk ikisi bir arada güzel!

Peki, aşk Nilay Dorsa’da ne gibi değişiklikler yapar?

Herkes gibi kimyam değişir. Hayatımın merkezine oturur. Onu doyasıya yaşarım. Tadını çıkarırım. O heyecanı o adrenalini tüm damarlarımda hissederim.

Nilay Dorsa’yı eleştirseniz en çok neyi ve övseniz en çok neyini översiniz?

Bu kişiye göre değişir sanırım. İnsanın kendisini anlatması zor tabi… Ama ben kendimi eleştiriyor olsam, insanlara fazla müsamaha gösteriyorum, sonra zarar görüyorum yani bu huyumu sevmiyorum. Ama övündüğüm şeyler de var tabi! Enerjim, pozitifliğim, hayata güzel bakmam, şefkatli ve merhametli olmam.

Bize yeni çalışmanızdan ve hedeflerinizden bahseder misiniz?

Yeni bir single yaptım: Caka… Söz ve müziği Koray Berberoğlu’na, aranjesi ise Onur Betin’e ait bir şarkı. Hareketli bir yaz şarkısı. Klibini de Phuket adasında çektim. Keyifli eğlenceli görüntüler çıktı ortaya. Bu yaz Caka konuşulacak ve sonrasında kışa bir şarkı yapacağım. Bunun haricinde bir cafe açma projem var. Çalışmayı ve yeniliği seviyorum. Hedefim daha çok sahnede olmak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.