Atatürk Oto Sanayi’de aşılama başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle aşı çalışmalarının başlayacağı açıklamasının ardından bu sabah Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde aşılamalar başladı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri,  Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde çalışanları aşılamaya başladı. Gün içerisinde 500 aşılanma yapılması planlandı ancak yoğunluğa göre bu sayının artacağı belirtildi. İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası binasında yapılan aşılamalar akşam saat 16.00’ya kadar, önümüzdeki 1 hafta boyunca sürecek.

“HEDEFİMİZ BUGÜN 500 AŞI YAPMAK”

Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nilüfer Ataoğlu, aşılamalar hakkında bilgi verdi. Ataoğlu, “Bugün Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıklamış olduğu gibi SGK kaydı olan vatandaşlarımız organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerle aşılanıyor. Bugün Sarıyer’deki Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesindeyiz. Buradaki vatandaşlarımızı yerinde aşılıyoruz. Sanayi sitesinde çalışan bütün meslek grupları SGK kaydı olan hepsine aşılama yapıyoruz. Yoğunluk beklediğimizden çok daha fazla. Hepsi bir an önce aşı olmak istiyor daha rahat bir yaşam sürmek için. Herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Bizim hedefimiz bugün 500 aşı yapmak ama bu sayı yoğunluğa göre artacaktır” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.