BEST FM Dinleme ve Frekans Bilgileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Best FM, 5 Şubat 1993 yılında yayın hayatına başlamış, Türkiye’nin ilk özel radyolarından bir tanesidir. Radyonuz açık olsun sloganıyla, düşünmeyi, tarafsızlığı ve cesur yayıncılığı kendisine kimlik edinmiştir.

Ajda Pekkan’a ait olan ‘’Kimler Geldi Kimler Geçti ‘’ isimli şarkı ile yayın hayatı başlayan radyo, yaklaşık olarak 29 yıldır kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Merkezi İstanbul’da olan radyoyu isterseniz uygulamadan, radyodan veya tarayıcı üzerinden kesintisiz olarak dinlemeniz mümkün. Ayrıca Best FM 2012 yılında Cem Arslan’ın sunduğu Gazoz Ağacı programını mobil bir araç üzerinden gerçekleştirerek, Türkiye’de mobil yayın yapan ilk radyo olmuştur.

Best FM canlı sohbet yayını, gündemle ilgili önemli olan haberler, kıymetli yayıncılar ile birlikte uzun süren programlarını yıllardır aktif olarak bütün platformlarda sürdürmektedir. Best FM sabah 07.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında sizlerin keyifle dinleyebileceği içerikleri sizlere sunuyor. Türkiye’nin en çok dinlenen radyolarından biri olan Best FM’de bütün sanatçılara ait olan şarkılara yer verilmekte ve popülerliğini uzun yıllardır koruyan bir seyirci kitlesine sahip olduğu bilinmektedir.

Best FM yayınlarını herhangi bir sorun yaşamadan bütün platformlar üzerinden kesintisiz olarak dinleyebilirsiniz. Birbirinden güzel şarkıları ve programları ile kesintisiz olarak yayın hayatına devam etmektedir. Best FM ulaşılabilir olması ve Türkiye’nin her şehrinde dinlenebilmesi sebebiyle dinleyicilerini tüm gün yalnız bırakmamış oluyor.

Best FM’de sabahın erken saatlerinden itibaren dinlemekten keyif alacağınız, özenle hazırlanmış olan şarkılar sizleri bekliyor. Radyonun sabah kuşağında uzun yıllar Cem Arslan’ı Gazoz Ağacı programıyla sabah saatlerinde buluştuk. Hoş sohbeti ve eğlenceli tavrı ile yaklaşık olarak 2 saat yayında olan bu program dinleyiciler tarafından çok sevildi. Şu sıralar radyonun sabah kuşağında özenle hazırlanmış hit şarkılar yer alıyor. Genel olarak öğlen saatlerine kadar hit müziklerin yer aldığı listeler yayınlanıyor radyoda. Daha sonrasında ise Yasemin Şefik ile ‘Hitnoz’ yaklaşık olarak 2 saat boyunca dinleyicilerle buluşuyor. 14-16 saatleri arasında yayında olan programa ünlü konukların da katılımıyla eğlenceli ve güzel vakit geçirebileceğiniz dakikalar radyoda sizleri bekliyor.

Yasemin Şefik’ten sonra ise program kesintisiz olarak popüler olan müzikler ile dgün boyu devam ediyor. Haftada bir ise çarşamba günleri saat 12.00 ile 13.00 arasında Emre Özpeynirci ile ‘’Oto Yaşam’’ programı sizleri bekliyor. Araçlar ile ilgili derin bilgiler içeren, keyifli sohbeti ve eğlenceli sunumu ile Emre Özpeynirci’nin programını kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Her cuma ve cumartesi gününe geldiğimiz de ise günün son yayın programında yani saat 22.00 ile 00.00 saatleri arasında Selami Bilgiç’le ‘’Enerji’’ programını dinleyebilirsiniz. Türk pop müziğinin birbirinden güzel şarkılarını yaklaşık olarak 2 saat boyunca sizlere ulaştıran program ile haftanın yorgunluğunu atmış olacaksınız.

Radyonun en önemli özelliklerinden biri olan dinleyicilerle sıkı bağ, yıllardır sektörde lider radyolardan biri olmasını sağlamıştır. Bulunduğunuz ortam fark etmeksizin programlara katılabilir, radyo programları sayesinde yalnız kalmayıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Stresli bir iş gününün ardından birbirinden güzel müzikler ile eve dönüş yolculuğunuzda Best FM ile günün yorgunluğunu bir nebze de olsa giderebilirsiniz.

Best FM yıllardır yayın hizmeti veren, her tarzdan ve türden müzikler ile sizlerin yanına olmaya devam etmektedir. Keyifli programları ve birbirinden kıymetli konuklarıyla sizlere sadece bir telefon kadar uzaktır. Telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden Best FM’e kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kesintisiz hit müzikler ile gününüzü güzelleştirebilirsiniz. Akıllardan çıkmayan jingle müziği ile her daim yanınızda olan Best FM, sizler için geniş program ve yayın içerikleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Radyonuz daima açık olsun!

Best FM Frekans Bilgileri

87.8
Adana – Merkez

107.0
Aksaray – Merkez

98.3
Ankara – Merkez

98.4
Antalya – Merkez

94.0
Aydın – Merkez

102.0
Balıkesir – Edremit

102.0
Balıkesir – Bandırma

95.5
Balıkesir – Merkez

98.4
Bolu – Merkez

98.4
Bursa – Merkez

98.4
Çanakkale – Merkez

98.4
Denizli – Merkez

106.4
Düzce – Merkez

89.3
Edirne – Merkez

98.4
Erzurum – Merkez

97.5
Eskişehir – Merkez

95.6
Gaziantep – Merkez

98.4
İstanbul – Üsküdar

98.4
İzmir – Merkez

98.4
İzmir – Çeşme

91.5
K. Maraş – Merkez

96.5
Kayseri – Merkez

98.4
Kocaeli – İzmit

98.3
Konya – Merkez

89.4
Mersin – Merkez

96.8
Malatya – Merkez

94.0
Muğla – Bodrum

94.4
Osmaniye – Merkez

98.3
Sakarya – Adapazarı

99.4
Samsun – Merkez

92.9
Sivas – Merkez

90.0
Şanlıurfa – Merkez

98.3
Tekirdağ – Merkez

91.4
Trabzon – Merkez

409.Kanal
Digiturk

102034 27500-5/6
Türksat 4A

Kaynak : https://www.canli-radyo.biz/

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.