D Diamond Reşitpaşa’ya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mücevher dünyasının uzman ve yenilikçi markası D Diamond’ın, Reşitpaşa’da açılan şubesine Sarıyer Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Tüm Türkiye’de 300’e yakın satış noktasına ulaşan mücevher dünyasının uzman ve yenilikçi markası D Diamond, Reşitpaşa Mahallesi’nde açtığı yeni şubesiyle Sarıyerlilerle de tanıştı. Meslekte 40 yıllık tecrübeye sahip olan Ahmet Dereköy, Ziya Mücevherat güvencesiyle yıllardır sürdürdüğü tecrübesini Sarıyer’in ilk ve tek şubesi olan D Diamond ile birleştirdi.

“MESLEKTE 40 YILDIR VARIZ”

Reşitpaşa’daki D Diamond şubesinde Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan’ı ağırlayan Ahmet Dereköy ve şube sorumlusu Zeynep Dereköy, oldukça samimi bir şekilde sohbet etti.

Sektörde tecrübe ve başarıyla 40 yılı geride bıraktıklarını anlatan Ahmet Dereköy, “Sarıyerli bir aileyiz. Uzun yıllardır tecrübelerimizi müşterilerimizin memnuniyeti için sunuyoruz. Bu sektörün imalatını da biliyoruz ve imalat sürecinin de her detayının içerisindeyiz. Uzun yıllardır edindiğimiz güveni D Diamond’ın mücevher ustalığı ve nesilden nesile sürdüren tasarımlarıyla güçlerimizi birleştirdik. Mücevherlerinde kullandığı pırlantaları kaynağından en iyi fiyatla tedarik ettiği için, önemli bir fiyat avantajı sunuyor. Türkiye’nin en büyük pırlantalı mücevher ihracatçısı olan D Diamond, dünyanın farklı bölgelerinde 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. D Diamond, mağazaları ve satış noktaları ile pırlanta sahibi olmak isteyen herkesin kolaylıkla ulaşabileceği 300’e yakın noktada yer alıyor. Sarıyer ilçesinde tek şube Reşitpaşa’da açıldı. Tüm Sarıyerli müşterilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Adres: Tuncay Artun Caddesi No:16/A Reşitpaşa – Sarıyer / İstanbul

İnstagram: @ziyamucevherat @ddiamondresitpasa

Tel: 0533 925 28 43

Gsm: 0536 601 55 79

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.