Genç Arı’da motivasyon buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç Arı İnşaat Peyzaj Sanayi ve Limited Şirketi ekibi, 2023 motivasyon yemeğinde bir araya geldi. Şirketin kurucusu Yusuf Gençtürk, tüm çalışanlarıyla buluştuğu keyifli organizasyonun açılış konuşmasında “Genç Arı olarak 2023’te de yine müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli, güvenilir ve uzun vadeli çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İstinye’nin öne çıkan mekanlarından Sait İskender Döner’de, Genç Arı İnşaat Peyzaj Şirketi’nin Kurucusu Yusuf Gençtürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen 2023 Motivasyon Yemeği’ne tüm ekip çalışanları katıldı. 2011’de sektöre adım atan ve gün geçtikçe büyüyen Sarıyer’in güçlü firmalarından Genç Arı çalışanlarının 2023 yılına girerken motivasyonlarını arttırmak için düzenlenen yemek programı oldukça keyifli geçti.

GENÇTÜRK: “İYİ Kİ VARSINIZ”

Genç Arı İnşaat ve Peyzaj olarak geride bıraktıkları 10 yılda sektörde güçlü adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yusuf Gençtürk, programda yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Sizler müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet veren Genç Arı ekibinin çalışanları olarak verdiğiniz özveriyle şirketimizi gururlandırmaya devam ediyorsunuz. Güvenilir ve uzun vadeli çalışma prensibimizle tüm müşterilerimizin memnuniyeti sizler sayesindedir. Ben 2011 yılında sektöre ilk adımlarımı attığımda bir gün bu kadar büyüyeceğimizi hayal bile etmemiştim. Elbette gelecek günlerde erişeceğimiz hedeflerimizle daha da güçlenecek ve çok daha büyüyeceğiz. 2023 yılının öncelikle ülkemize, Sarıyer’imize ve şirketimizin tüm çalışanlarına sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Yeni yılda da yine şirketimizin kurulduğu günden bu yana her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli, güvenilir ve uzun vadeli çalışmalarına devam edecektir. Sizler iyi ki varsınız. Gün geçtikçe daha da büyüyen Genç Arı ailesinin arı gibi özveriyle çalışan tüm ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“BİZ GÜÇLÜ BİR EKİP VE KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Sektöre güçlü tecrübeleriyle adım atan Gençtürk, tüm ekip arkadaşlarına kaliteli hizmet anlayışı yönünden de çok güvendiğini ifade ederek “Biz güçlü bir ekip ve gün geçtikçe büyüyen kocaman bir aileyiz. Hepimiz Genç Arı için özveriyle çalışıyoruz. Sarıyer bölgesinde bizler her işimize en ince ayrıntısına kadar özveri gösteren ve kalitemizle imzamızı atan bir firmayız. Emeklerinize sağlık” diye konuştu.

Genç Arı İnşaat Peyzaj ekibi, 2023 motivasyon yemeğinde sohbet ederek kaynaşma ve dayanışma örneği sergiledi. Oldukça keyifli geçen organizasyon öncesinde tüm çalışanlara iş güvenliği eğitimi de verildi. Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen keyifli program günün anısına çekilen Genç Arı ekip fotoğrafıyla sona erdi.

Adres: Maden Mahallesi, Kuğu Sokak Fatih Sultan Mehmet Camii No: 7F Sarıyer/İstanbul

Gsm: 0538 418 87 47

instagram: gencari1453

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.