Dış Mekan Led Ekranlar Ne İşe Yarar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etkin bir reklamcılık yöntemi, her sektörden işletmeye önemli faydalar sağlar. Led ekran teknolojileri, uzun süreli reklam yapabilme imkânı sayesinde marka ve firmalar için ideal reklam seçeneklerinden biri olmayı başarır.

Led ekranlar kapalı alanlarda kullanılabildikleri gibi açık havalarda da kullanıma uygundur. İç mekan led ekran ve dış mekan led ekran olmak üzere, led ekranlar kullanım alanlarına göre farklı isimlendirilir. Günümüzde hemen her yerde karşımıza çıkabilecek kadar yaygın bir kullanıma sahip olan led teknolojileri, pazarlama sektörü için önemli bir konumdadır.

Dış Mekan Led Ekran Nedir?

Led ekran teknolojileri, yeterli ışık kaynağına sahip olmaları yönüyle gece ve gündüz fark etmeksizin üstün bir performans gösterirler. İnsan İnsanların ilgi odağı olmayı başaran led ekranlar, dış mekan led ekran olarak da yaygın bir şekilde tercih edilmektedir. Mağazalarda, şehir meydanlarında, alışveriş merkezlerinde ve insan kalabalığının fazla olduğu caddelerde dış mekan led ekranlara rastlamak mümkündür. Dış mekan led ekranların asıl amacı daha fazla kişinin dikkatini çekip marka ve firmaların tanınırlığını artırmak olduğu için büyük ebatlarda üretilirler. Geniş bir kitle tarafından kolaylıkla fark edilebilen bu led ekranlarda çelik ve alüminyum profiller yoğunluklu olarak kullanılır. Her ne kadar malzeme kalitesi fiyatları etkilese de, bu tutarlar marka ve firmaların kolayca karşılayabilecekleri tutarlardır. Çünkü günün her anında reklam yapma fırsatı sunan bu led ekranlar, hedef müşteri kitlesi tarafından olumlu geri dönüşlere köprü olur.

Dış Mekan Led Ekranların Kullanım Alanları

Dış mekanled ekran denildiğinde akla ilk olarak totem led ekran modelleri gelir. Totem led ekranların yaygın kullanım alanı ise alışveriş merkezleridir. AVM’lerin girişlerinde, totem direği üzerine kurulan bu led ekranlar, alışveriş merkezinde yer alan mağazaların ürün ve kampanyaları hakkında bilgi verir. Mağaza led ekran teknolojileri de iç mekanlarda tercih edilen led sistemleridir. Led ekranlar alışveriş merkezlerinde totem led ekranlar olarak karşımıza çıkabildiği gibi AVM’nin dış cephesine gömülü bir şekilde de tercih edilebilir. Her iki led ekranın da amacı, hedef kitleyi alışveriş merkezindeki markalar hakkında bilgilendirmektir. Dış mekanled ekranlar hastanelerde, otel ve restoranlarda da artık yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra, totem led ekranlar stadyumlarda maç skoruna dair bilgi vermek amacıyla da kullanılmaktadır. Dış mekan led ekranlar, konser alanlarında da, sahneye uzak kalan seyircilerin sahneyi rahatlıkla seyredebilmesi için de tercih edilmektedir. Poster led ekranlar da dış mekanda tercih edilen popüler görüntüleme teknolojilerinden biridir. Birçok alanda kullanılan dış mekan led ekranlar, üstün görüntü kalitesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Dış Mekan Led Ekran Fiyatları Nedir?

Dış mekanlarda yaygın olarak kullanılan led ekranların, fiyatları tercih edilen ebat ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. İşletmelerin tercih ettikleri ürünlerde teknik detay ve özellikler bulunur. Görüntü kalitesi, boyut, yükseklik, renk çeşitliliği gibi detaylar led ekranların fiyatlarını da etkileyen faktörlerdir. Bu faktörler işletmelerin talepleri doğrultusunda belirlenir ve led ekranlar istenilen özelliklerde üretilir. Dolayısıyla dış mekan led ekran fiyatlarını tek bir standarta oturtmak uygun olmaz. İşletmeler, led ekranlar hakkında üretici firma olan Fenova Teknoloji ile iletişime geçerek bilgi alabilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.