Gökçeada’nın incisi Mavisu Resort Hotel

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’nin gözde ilçelerinden olan ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük adası Gökçeada’nın batı yakasında Uğurlu Koyu’nda yer alan Gökçeada Mavisu Resort Hotel, doğal güzellikleri ve masmavi manzarası ile eşsiz bir tatil sunuyor.

Gökçeada Mavisu Resort Hotel konsept olarak yarım pansiyon hizmet veren tesis 130 dönüm alan üzerine kurulu alanda denize sıfır bir konumda yer alıyor. Konaklama olarak Hotel Daireleri, Bahçe Evleri, Villa Tipi Evler, Bungalow Evler, VİP Yunus Ev’de veya Suite Daire‘de konaklayabilirsiniz.

700 METRE UZUNLUĞUNDA KUM PLAJ

700 metre uzunluğunda kum plaja sahip olan Gökçeada Mavisu Resort Hotel, dahil olarak şemsiye, şezlong, duş alanları ile tatilcilerine konfor sağlıyor. Gökçeada Mavisu Resort Hotel‘de1 adet açık – kapalı alanı ile ana restoran, 1 adet alakart et-balık restoran ve sahil snackbar mevcut. Restoranlarda tamamen kendi bünyesinde yetişen organik (ekolojik) tarım ürünleri kullanılıyor.

Mavisu Hotel Otantik Restuarant  9 Temmuz saat 20:00‘da canlı performansıyla Radia TÜREDİ sizleri bekliyor. Tatilinize eğlence katacak doyasıya bir müzik şöleni için rezervasyon: 0286 897 60 90 – 0530 468 52 52

HOTEL ÖZELLİKLERİ

-Sahil (Şezlong ve Şemsiye dahil)
-Resturant & lounge bar
-Su Sporları
-Jet Ski
-Deniz Bisikleti
-Dalış ve Sörf İmkanı
-Doğa Sporları
-Dağ Bisikleti
-Yürüyüş Yolları
-Çocuk Parkı
-Futbol ve Plaj Voleybolu

Gökçeada Mavisu Resort Hotel

Tel: +90 286 897 60 90

Adres: Uğurlu/Gökçeada / Çanakkale, Türkiye 17760

Çalışma saatleri: Pts – Cts: 07:00 – 23:59 Pazar: 10:00 – 23:59

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Gökçeada, Mavi Su Hotel, Uğurlu’da bulunan bir tatil beldesi olarak, denize sıfır konumu ve doğal ortamıyla muhteşem bir tatil imkanı sunmaktadır. Bu güzel yer, Türkiye’de bulunan en özel tatil bölgelerinden biridir. Mavi Su Hotel’in güzel manzarası ve rahat konaklama imkanları, tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Eşsiz doğal güzellikleri, turkuaz rengi denizi ve temiz plajlarıyla Gökçeada, tatilcilerin unutulmaz anılar biriktirebileceği harika bir yerdir.Gökçeada, mavisu hotel sadece doğal güzellikleri ve plajlarıyla değil, aynı zamanda benzersiz yemekleriyle de tanınmaktadır. Otel dışında, adanın yeşilliklerle dolu ortamında bulunan bağımsız konaklama evlerinde de konaklama imkanları sunulmaktadır.
    .🎉 Gökçeada, Mavisuhotel sizi bekliyor… Muhteşem lezzet güleryüzlü personelleri ve şık dizaynı ile Ada’nın da tek adresi gönül rahatlığı ile gidilebilecek aile mekanı. Kesinlikle görmeniz gereken bir mekan. Sosyal Projelerde büyük takdirler toplayan bir işletme. Reklamdan gösterişten uzak bir işletme. En büyük reklamı müşterilerinin mutluluğu

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.