Hayallerinize Venue Bosphorus ile kavuşun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşamınızın en anlamlı günlerinden biri olan düğününüzü, her detayıyla unutamayacağınız bir ortamda düzenlemek istiyorsanız Venue Bosphorus ile tüm detayları özenle düşünülmüş, göz alıcı ve her şeyin hayal ettiğiniz gibi olduğu organizasyonlar sizi bekliyor.

Hayallerinizde renklendirdiğiniz tüm organizasyonlarınızı Venue Bosphorus sizler için özenle hazırlıyor. Profesyonel ekibi ve üstün hizmet kalitesiyle düğününüz için tüm detaylar düşünülüyor. Düğünleriniz için catering firması getirme i̇mkanı, menüde değişiklik i̇mkanı, yemek servisi ve vale hizmeti de sunan Venue Bosphorus düğün dışında ayrıca düğün dışında mezuniyet törenleri, nişan, bayi toplantısı, doğum günü, kına, kurumsal etkinlikler, davet ve resepsiyon, parti, açılışlar, sünnet düğünü ve baby shower hizmeti de veriyor. Yemekli düğün için maksimum 300-400 kişi, kokteyl için ise maksimum 500-750 kişilik kapasiteye sahip olan Venue Bosphorus’un açık alan kapasitesi maksimum 300-400 kişi ve maksimum 100-150 araçlık otopark kapasitesine sahip.

DEĞİŞEN TRENDLERE GÖRE YENİLENİYOR

Venue Bosphorus İstanbul ailesi tüm çiftlerin düşlerini süsleyen düğün konseptini sunabilmek için hizmet veriyor. Kendilerini değişen trendlere göre sürekli yenileyerek, davetin hazırlık süreçlerinin tümünde müşterilerinin de fikrinizi alıyor. Kusursuz bir düğün günü yaşanması için çalışan Venue Bosphorus eşsiz bir İstanbul manzarasına sahip. Açık alanda göz alıcı bir atmosferde düğün organizasyonları başta olmak üzere pek çok davete ev sahipliği yapıyor ve ferah terasında sizleri misafir ediyor.

ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Venue Bosphorus hizmet sunarken esas önceliği müşteri memnuniyeti olarak öne çıkıyor. Masa ve sandalyeleri konumlarken davetinize katılacak konuk sayısı göz önünde bulundurularak istenilen konsepte mekan giydirme ve süslemesi yapılıyor. Yemekli düğünlerdeki tüm lezzetler ise  usta aşçıların elinden çıkıyor. Yemekli tercih edilmeyen düğünlerde ise misafirlere kokteylli ya da kuru pasta, düğün pastası gibi ikramlar da yapılabiliniyor. Çiftlere menü tadımı yaptırarak kendi düğün menülerini oluşturma fırsatı da sunuluyor.

RÜYA GİBİ BİR ATMOSFERDE “EVET”

Kireçburnu düğün mekanları arasında yer alan Venue Bosphorus’ta, sahne, ses ve ışıklandırma sistemlerinin kurulumlarını da son teknoloji ekipmanlar eşliğinde yapıyor. Şık bir İstanbul manzarası eşliğinde “Evet” derken tüm çiftlere rüya gibi bir atmosferde hizmet almanın keyfini sürmek kalıyor.

Adres: Kireçburnu, Haydar Aliyev Cd. No: 13 Sarıyer / İstanbul
www.venuebosphorus.com
instagram: venue_bosphorus
facebook: venue bosphorus
Gsm: 0552 658 53 59

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.