Kidsdorf ailesinden iftar buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zekeriyaköy’ün seçkin okul öncesi eğitim kurumu Kidsdorf Anaokulu, Baltalimanı’nda düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kidsdorf’un eğitimci ve çalışan kadrosu, Kidsdorf Kurucuları Mustafa Uslu, Ayşegül Akalın Uslu, Aytek Kaplan ve Esra Kaplan’ın ev sahipliğinde iftar yemeğinde buluştular. Sarıyer Gazetesi’nin de davetli olduğu iftar yemeğinde Kidsdorf ekibi birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde oruçlarını açtılar.

Zekeriyaköy’de okul öncesi eğitimde adını profesyonel eğitimci kadrosuyla öne çıkaran ve 1. yaşını doldurarak marka değerini de her geçen gün arttıran Kidsdorf, Ramazan ayı dolayısıyla bir araya geldiği iftar yemeğinde ekip dayanışmasını taçlandırdı.

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Kidsdorf Kurucu Okul Müdürü Mustafa Uslu, “Birlik, beraberlik duyguları içerisinde olduğumuz bu Ramazan ayında bizler de Kidsdorf ailesi olarak bir araya geldik. Soframızda bizi yalnız bırakmayan değerli ekibimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kidsdorf ailesi olarak başarının tesadüf olmadığına inanıyor ve var gücümüzle çalışıyoruz. 1 yılı geride bıraktık. Bizlere güvenen tüm ailelere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Başarımızın artarak devamı için ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.