Sağlıklı yemekler Dietpoint’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem sağlıklı hem de lezzetli yemek seçeneklerini müşterilerinin kapısına kadar teslim eden Dietpoint, Sarıyer’de hizmete açıldı.

Dietpoint, müşterilerinin kapısına kadar teslim ettiği benzersiz ve lezzetli tatlarla sağlıklı yiyecekler hazırlıyor. Düşük kalorili ve yüksek kalorili farklı birçok seçeneği ile sağlıklı beslenmenin sıkıcı veya tatsız olmak zorunda olmadığı inancıyla yola çıkan Dietpoint hizmete açıldı. Diyetisyen kontrolünde ve kalori hesaplamasıyla belirlenen menüsünü hazırlarken profesyonel ekip ve şeflerle çalışan Dietpoint, öncelikle müşteri memnuniyetini hedef alıyor.

Günlük yaşamın sağlıksız beslenme alışkanlıklarını değiştirecek lezzetlerin buluştuğu nokta Dietpoint, diyetinize lezzet katacak yepyeni ve benzersiz menüsünü paket servisiyle sunuyor. Dietpoint menüsünde kahvaltı, krep, çorba, et, tavuk, salata, noodle, makarna, wrap, kahve, morning shots, detox suları, soğuk çay, protein, smoothie ve fit tatlı gibi geniş bir lezzet yelpazesine sahip menüsüyle dikkat çekiyor.

DIETPOINT’TE NELER VAR?

Dietpoint, içinde katkı maddeleri olmayan, hijyenik bir mutfakta gurme şefler tarafından hazırlanan şef yemekleriyle sağlıklı beslenmenizin yanı sıra yemek kartı limitlerinizi aşmayan bütçenize uygun fiyat politikası ile sağlıklı ve dengeli beslenmeyi de sağlıyor. Dietpoint, evinizin mutfağında, ofisinizde sizin için özel yemeğinizi hazırlayan şefiniz olmak istiyor. Dietpoint’in menüsü fastfood ya da tabldot değil, Dietpoint menüsü usta şefler tarafından hazırlanmış ve diyetisyen eşliğinde kalorileri hesaplanan gurme lezzetler…

HEM LEZZETLİ HEM SAĞLIKLI MENÜ

Dietpoint’in menüsünde hem sağlıklı hem de lezzetli yemek çeşitleri yer alıyor. Izgara tavuktan kavrulmuş sebzelere kadar herkese uygun yemekler var. Yemeklerin kalorisi düşük, besin değeri yüksek olacak şekilde tasarlanmıştır, böylece diyetteyken yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Dietpoint’in sağlıklı lezzetleri dietpoint.net, Yemeksepeti ve Trendyol Yemek’ten sipariş verilebiliyor.

Tel: 0 (212) 229 0911

GSM: 0532 012 69 11

Email: info@dietpoint.net

www.dietpoint.net

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.