Kidsdorf’tan aile ve çocuk dostu proje

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okul öncesi eğitime yeni bir yorum katarak Zekeriyaköy’de açıldığı günden bu yana farkındalık yaratan çalışmalara imza atan Kidsdorf, aile ve çocuk dostu bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kidsdorf’un Kurucuları; “Velilerimizin yaşamına bir nebze de olsa destek olabilmek adına hafta içi akşam ve hafta sonu gün içerisinde 4 saate kadar öğrencilerimize rehberlik edebileceğiz” diye konuştular.

Zekeriyaköy’de kapılarını açtığı günden bu yana öne çıkan Zekeriyaköy Kidsdorf Anaokulu, aile ve çocuk dostu olacak bir projeye daha hayat veriyor. Farkındalık yaratan çalışmalara imza atmaya devam eden Kidsdorf’un Kurucuları Sarıyer Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu.

“AİLELERİN YOĞUN TEMPOLARINA DESTEK OLACAĞIZ”

İş ve aile yaşamının günümüzde artan sorumluluklarının yanı sıra bu hıza yetişmelerine destek olmayı hedeflediklerinin altını çizen Kidsdorf Kurucuları, 1 Kasım 2023 tarihinde hayata geçirmeye hazırlandıkları projeyle ilgili şunları söylediler; “Bir taraftan velilerimizin iş tempolarına destek olmak, diğer taraftan özel yaşantılarına vakit ayırmak isteyen velilerimizin ihtiyaçlarına bir nebze de katkı sağlamak adına kendi bünyemizde hazırlanmış bir eğitim içeriği ile uzman öğretmen ve kurum yöneticisi eşliğinde öğrencilerimize hafta içi akşam ve hafta sonu gün içerisinde 4 saate kadar rehberlik ediyor olacağız. Böylece öğrencilerimiz kendi yaş ve gelişim düzeyine göre hazırlanmış içerik ile birlikte eğlenerek öğrenirken, velilerimiz de kendi yaşantılarına dair planlarını aksatmadan sürdürebiliyorlar olacaklardır.”

MİNİKLERE KİDSDORF İLE TANIŞMA FIRSATI

Zekeriyaköy’de Kidsdorf’un başlattığı bu uygulamanın ailelerin yaşamlarını kolaylaştırması bekleniyor. Okul Kurucuları talep olması halinde Zekeriyaköy çevresinde yaşayan ve Kidsdorf’da çocukları eğitim almayan veliler için de projenin geliştirilebilineceğini bildirdiler.

ADRES: Zekeriyaköy Mah. Gümüşçüler Sk. No:28/1 SARIYER-İSTANBUL

TELEFON: 0505 876 50 11

E-POSTA: info@kidsdorf.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.