Kidsdorf’tan muhteşem spor şenliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Zekeriyaköy Çocuk Köyü Anaokulu Kidsdorf’un düzenlediği muhteşem spor şenliğinde renkli görüntüler yaşandı. Geleneksel olma hedefiyle ilki gerçekleştirilen şenlikte minikler hem yarıştı hem de doyasıya eğlendi.

Zekeriyaköy’de kapılarını açtığı günden bu yana okul öncesi eğitimde örnek projelere imza atan Kidsdorf 1.Spor Şenliği’ni gerçekleştirdi. Minikler aileleriyle birlikte geldikleri şenlikte doyasıya eğlendiler. 2-6 yaş grubu çocukların katıldığı spor şenliği hafta sonu tam bir şölene dönüştü. Zekeriyaköy’de tecrübeli bir ekiple faaliyetlerini sürdüren Kidsdorf minikleri ve ailelerini özenle ağırladı.

SPOR ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ VARDI

Kidsdorf’un kurucu müdürleri Mustafa Uslu, Ayşegül Akalın Uslu, Aytek Kaplan ve Esra Kaplan’ın ev sahipliğinde düzenlenen spor şenliği büyük beğeni topladı. 1. Kidsdorf Spor Şenliği’nde parkur, hedefe halka atma, 20 metre koşu, basket atma, penaltı atma, tırmanma ve puanlı hedef oyunu yer aldı. Doyasıya yarışan miniklerin hepsi madalya almaya hak kazandı. Yarışırken hem öğrenen hem de eğlenen minikler ve aileleri Kidsdorf’un yaklaşan yaz okulu ile ilgili detaylı bilgi edinme fırsatı da buldu.

“SPORA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Kidsdorf’un kurucu müdürlerinden Mustafa Uslu, “Okul öncesi bir kurum olarak spora çok önem veriyoruz. Çocukların yaşamına sporu ne kadar erken katabilirsek bu gerçekten büyük bir artı olacaktır. Sağlıklı bir nesil için bizler de elimizden geleni yapacağız. Spor şenliğimizin ilki çok büyük ilgi gördü. İstanbul’un her köşesinden aileler çocuklarıyla birlikte geldiler. Bizler de Kidsdorf ailesi olarak çok mutlu olduk” dedi.

FOTO GALERİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.