Kidsdorf’un resim yarışması sonuçlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zekeriyaköy’de açıldığı günden bu yana okul öncesi çocukların eğitimine önemli katkılar sunan Kidsdorf’un düzenlediği “Anaokulu Çocukları Kidsdorf Resim Yarışması” sonuçlandı. Birbirinden renkli eserlerin yer aldığı yarışmanın birincisi Kırklareli’den katılan F. B. Kalkan oldu.

Kidsdorf’un düzenlediği “Anaokulu Çocukları Kidsdorf Çocuk Resim Yarışması” sonuçları açıklandı. 15 ilden katılımın olduğu resim yarışmasında miniklerin renkli eserleri kıyasıya yarıştı. ‘Sevgi’ temalı yarışmanın kazananları birbirinden özel hediyelere sahip olma fırsatı yakaladılar.

ÇOCUKLAR SANATA DOYDU

Okul öncesi eğitimde yeni yorumun Zekeriyaköy’deki adresi Kidsdorf, okul öncesi çocukların gelişimlerine katkı sunacak faaliyetleriyle öne çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri satranç turnuvasıyla renkli görüntülere sahne olan Kidsdorf, bu kez düzenlediği resim yarışmasıyla adından söz ettirdi.  “Haydi çocuklar resim yapmaya!” sloganıyla yarışmayı duyuran Kidsdorf, minik yeteneklerden hayal gücü ve yaratıcılıklarını kullanarak “Sevgi” temalı yarışmada diledikleri resmi çizmelerini hedeflemişti. Kidsdorf Çocuk Resim Yarışması’na dijital ortam üzerinden de katılım oldu. Her türlü boya ve resim malzemesi kullanmanın serbest olduğu resim yarışmasında her çocuk istediği sayıda resimle yarışmaya katıldı. Birden fazla resim ile yarışmaya katılan çocuklar en fazla bir eseri derece alabildi.

HEDİYELER SAHİPLERİNİ BULDU

Kidsdorf’un düzenlediği sevgi temalı renkli yarışmada çocuklar Scooter, Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi, Resim Kırtasiye Malzemesi Seti, Madalya, Başarı Belgesi ile Kidsdorf Anaokulu (Özel Zekeriyaköy Çocuk Köyü Anaokulu) için 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için öğrenim bursu kazanma şansı yakaladılar. 2018-2019 doğumlu anaokulu çocuklarına yönelik resim yarışmasında sonuç ilanı 23 Haziran 2023 tarihinde yapıldı.

İşte yarışmada dereceye giren ilk 5 isim ve kazandıkları ödülleri:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.