Külçe yeni ismini arıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Külçe Altın yeni ismini aramaya başladı. Külçe’nin sahibi Alaattin Güneş, “İsmimizi müşterilerimizle beraber arıyoruz, en güzel ismi bulana hediyemiz var” dedi.

Sarıyer’de altın sektöre kaliteli ürün çeşitliliğiyle hızlı bir giriş yapan ve güler yüzlü ekibinin hizmet vizyonuyla Sarıyerlilerin hafızalarına adını altın harflerle yazdıran Külçe, isim değişikliği yapmak için kolları sıvadı. Külçe Altın’ın sahibi Alaattin Güneş, isim değişikliğine gideceklerinin mesajını ilk kez Sarıyer Gazetesi Facebook sayfasındaki canlı yayında duyurdu. Sarıyer’de müşterilerinin güvenini kazarak 2. yılını dolduran Külçe yeni ismini müşterileriyle beraber belirleyecek.

“İSMİMİZİ BERABER ARIYORUZ”

Külçe’nin sahibi Alaattin Güneş, neden isim değişikliği hazırlığında olduklarını şu sözlerle anlattı; “Değerli müşterilerimiz, yeni ismimizi beraber belirliyoruz. 2 yıldır faaliyette olan Külçe Kuyumculuk isimli işyerimizin, atölye çalışma yapımızın değişmesi sonucunda, “Külçe” ismimizin değişmesine karar verdik. Yeni ismimizi siz değerli müşterilerimizle beraber koymak istiyoruz. Bunun için bir yarışma yapmayı uygun gördük. Külçe Altın’daki aynı ekibimizle devam ettiğimizi de söyleyelim. Yeni isim için aradığımız şartlar; Türk Patent ve Marka Kurumu’na uygunluk, Türkçe ve anlam taşıyan kelime, telaffuzu kolay ve akılda kalıcı bir isim olmasıdır.”

ÖDÜLLÜ YARIŞMA 1 HAFTA SÜRECEK

Külçe’nin sahibi Alaattin Güneş tarafından başlatıldığı duyurulan ödüllü yarışma 1 hafta boyunca devam edecek. Uygun şartlardaki ismi bulan müşteriye baget pırlanta yüzük hediye edilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 Temmuz 2022, 11:17

    Reşat olsun :)

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.