marina-lounge-istinye-mekan
1:31

Marina Lounge’da canlı müzik keyfi başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstinye’nin kıyısından muhteşem manzarasıyla Marina Lounge’ın oldukça geniş bir menüsü var. Şık ve modern konseptiyle dikkat çeken mekanda Cumartesi akşamları canlı müzik eşliğinde lezzetten ödün verilmeden güler yüzlü ekibiyle müşterilerini ağırlıyor.

İstinye’nin göz alıcı manzarasıyla güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri Marina Lounge’da dolu dolu lezzetli bir serpme kahvaltı bekliyor. Sevdiklerinizle paylaşacağınız en değerli anları, yöresel lezzetlerle taçlandıran serpme kahvaltıda çeşitler dikkat çekici. Özellikle yöresel tulum peyniri, zeytini ve süt reçeli kahvaltının öne çıkanları arasında yer alıyor.

CANLI MÜZİKLE KEYİFLİ ANLAR

Marina Lounge, İstinye’deki keyifli ortamını müşterilerine her Cumartesi akşamları sunduğu canlı müzik programlarıyla daha da vazgeçilmez kılıyor. Özellikle yaz aylarında aranan mekanlar arasında başta yer alıyor.

HER ÖĞÜNE LEZZETİ BOL ALTERNATİFLER

Uygun fiyatların lezzetle buluştuğu mekan Marina Lounge’da, çayınızı kahvenizi yudumlamanın yanı sıra menüde yer alan lezzetleri tatmak için kararsız kalabilirsiniz.

KEYİF ALACAĞINIZ BİR ORTAM

Menüsündeki lezzet ve ürünlerindeki kalitesinden ödün vermeyen Marina Lounge’ta fiyatlar her bütçeye uygun olarak müşteri memnuniyetini de sağlıyor. Eşsiz sunumların güler yüzlü bir hizmetle bir araya geldiği Marina Lounge’ta sevdiklerinizle keyif dolu anlar sizi bekliyor.

Boğaz’a karşı çok özel bir mekan Marina Lounge; Türk ve dünya mutfağının benzersiz lezzetlerinin Boğaz manzarasına karşı keyfini çıkaracağınız zengin kahvaltı menüsü, özel kokteylleri ve nargile servisiyle öne çıkıyor. Özel dekorasyonu ve ferah mekanıyla aileniz ve dostlarınızla birlikte sizi ağırlamayı bekliyor. Marina Lounge vazgeçilmeziniz olacak…

 Adres: İstinye Mahallesi İstinye Caddesi No: 28

Rezervasyon için: 0212 229 70 53

instagram: marinaloungeistinye

marinalounge.com.tr

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.