Öğrencilere farkındalık yaratacak fırsat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Maden’de bulunan Özel Boğaziçi Eğitim İlgi Anadolu Lisesi, Erasmus + Proje kapsamında birçok ülke ile buluşmaya devam ediyor. 6 ülkeden partner okullar ile birlikte bulunduğu bu projede, öğrencilerine yabancı dillerini geliştirecek ve kültürel farkındalık kazandıracak fırsatlar yaratıyor.

Özel Boğaziçi Eğitim İlgi Anadolu Lisesi, ilk ev sahipliğini 6-12 Mart 2022’de yapmışken, yeni partner okulları ise 23-29 Nisan 2023 tarihlerinde misafir edecek. İlk projesi korona sebebi ile online tamamlanırken ikinci ve üçüncü projelerini başarı ile Romanya ve İtalya sahipliğinde başarıyla gerçekleştirdi. Özel Boğaziçi Eğitim İlgi Anadolu Lisesi, Litvanya, İsveç, Slovakya ve Sırbistan’daki partner okulları da ziyaret edecek.

YABANCI DİLİN YANI SIRA KÜLTÜREL FARKINDALIK GELİŞTİRİLİYOR

Öğrenciler gittikleri okullarda proje konuları kapsamında seminerler alıyor, eğitim görüyor ve faaliyetlere katılıyorlar. Projelerde faaliyet gösteren öğrenciler, kendilerine en çok fayda sağlayan faktörün yabancı dil gelişimiyle birlikte kültürel farkındalık olduğunu söylediler.

SEMİNERLER KÜLTÜREL GEZİLERLE DESTEKLENİYOR

Özel İlgi’nin 6-12 Mart tarihleri arasında yaptığı ev sahipliğinde ise okul ve kültürümüzü tanıtmak açısından bir çok etkinlik düzenlendi. Gün içinde projeyle ilgili verilen seminerin ardından kültürel gezilere yer verildi.

FARKLI PROJELER İÇİN HAZIRLIKLAR YAPILIYOR

Özel İlgi Okulu olarak öncelik hem çocuklara farkındalık ve deneyim kazandırmak, hem de artık hayatımızda çok önemli yeri bulunan yabancı dillerini geliştirmelerine katkıda bulunmak olarak hedefleniyor. Özel İlgi farklı ülkelerle yapılacak proje görüşmelerine devam ediyor.

ADRES: ZEKERİYAKÖY YOLU CAD. MADEN MAH.KUĞU SOK NO :32-34

SARIYER/İSTANBUL

MAİL: info@ozelilgiokullari.k12.tr

İNSTAGRAM: @ilgiokulu

İLETİŞİM: 0 212 342 40 23 – 0 532 340 72 07

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.