Sarıyer’in en keyifli mekanı: Vrsea Cafe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’in en keyifli ve en yeni buluşma noktası Vrsea Cafe, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtığı günden bu yana büyük ilgi görüyor.

Vrsea Cafe, farklı konsepti ve ilgi çeken konseptiyle müşterilerinin beğenisini kazanıyor. Sarıyer’in yeni buluşması noktası sloganıyla kapılarını açan Vrsea Cafe’de dostlarınızla karaoke salonunda doyasıya şarkı söyleyebilir, sanal gözlük ile dünyada merak ettiğiniz ülkelere keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

SİZE ÖZEL ORGANİZASYONLAR

Vrsea Cafe, Sarıyerlilerin ilgisini çeken birçok etkinlik alanının yanı sıra özel günlerde de öne çıkıyor. Doğum günü organizasyonlarını doyasıya eğlenerek gerçekleştirmek isteyen herkes kendilerine özel hazırlanan organizasyonlarda bir araya geliyor. Gençlerin yanı sıra herkesin ilgi ve beğenisini kazanan mekanda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız…

MENÜDE SEVDİĞİNİZ LEZZETLER

Vrsea Cafe’de Sarıyer sahilinin doyumsuz manzarasına karşı kahvenizi yudumlarken, lezzetli tatlılarıyla da gününüze tat katabilirsiniz. Vrsea Cafe ayrıca kahvaltı ve nargile keyfinizin yeni buluşma noktası da olabilir.

 SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

Facebook, instagram, Twitter ve YouTube sosyal medya hesaplarından da Vrseacafe’yi takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.