Sarma Ci Sarıyer Merkez’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herkesin en sevdiği lezzetlerden sarma ile Türkiye’de bir ilk yaratan Sarma Ci, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. Sarmacı Cihan; “Kova kova sarma ile çok iddialıyız” dedi.

Türkiye’de en sevilen geleneksel lezzetlerden sarmaya yepyeni bir vizyon getiren Sarmacı Cihan’ın “Sarma Ci” restoranı Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. Açıldığı günden bu yana eşsiz lezzetleriyle 7’den 70’e herkesin büyük ilgisini çeken mekanın başarılı sahibi sarmacı Cihan, Sarıyer Gazetesi’ne kapılarını açtı. İstanbul’da Bahçeşehir’den sonra ikinci şubesini Sarıyer’de açan Sarma Ci herkesin büyük beğeniyle tükettiği lezzetlerin başında gelen sarmanın birçok çeşidini Sarıyerlilere sunuyor.

“TÜM LEZZETLERİMİZDE ÇOK İDDİALIYIZ”

Güler yüzlü ekibiyle her gün Sarıyerlilerin damak zevkine eşsiz lezzetlerini sunan Sarma Ci’yi gazetemize anlatan Sarmacı Cihan; “Türkiye’de bir ilk yarattık. Çok sevilen sarma lezzeti kova kova müşterilerimizle buluşuyoruz. Herkesin ilgisini çektik ve çok beğeniliyoruz. Sarıyer’de çok güzel bir müşteri kitlesi yakaladık. Müşterilerimize sunduğumuz geleneksel sarma lezzetinin yanı sıra özellikle “çıtır sarmayı” denemelerini tavsiye ediyoruz. Yiyenler bir daha yemek için geliyor. Özellikle gençlerin favorisi oldu. İstanbul’da ikinci şubemizi Sarıyer’de açtık ve franchise bayiliklerimiz ile tüm müşterilerimize ulaşmayı sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

SARMA Cİ

Sarıyer Merkez

Sipariş Hattı: 0212 823 47 03

GSM: 0532 390 37 93

instagram: sarmacicihan

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.