Tarlabaşı Sarıyer’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaliteli ürün çeşitliliği ve lezzetleriyle Tarlabaşı, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. Müşterilerin beğenisini kazanan Tarlabaşı’nda aradığınız her şey var.

Baharat, bakliyat ve kuruyemiş çeşitleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Tarlabaşı, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. “Tarladan gelen lezzet” sloganıyla kapılarını açan Tarlabaşı’nda karışık özel çerez çeşitleri, kabuklu kuruyemiş çeşitleri, kuru meyve çeşitleri, leblebi, şekerleme, draje, çikolata, hurma, bakliyat çeşitleri, baharat ve lokum çeşitleri yer alıyor.

Tarladan sofralarınıza kadar gelen lezzetlerin durağı Tarlabaşı, ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Siz de tarladan Sarıyer’e gelen lezzetleri kaçırmayın.

Adres: Merkez Mahallesi Şehit Mithat Yılmaz Caddesi Ümit Apartmanı No: 70 Sarıyer / İstanbul

instagram: tarlabasikurumsal

www.tarlabasi.com.tr

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Merhabalar Bahçelievler Yayla tarlabaşı’ndan alışveriş ettim Her gittiğimde arkadaşları uyarmama rağmen çerezlerin üzeri hala açık bir türlü cam veya kapak gibi bir şey tedarik edilmedi mağazada dolaşan herhangi biri öksürmesi hapşırması halinde bütün ürünlere bulaşacaktır mağaza olarak çok beğendim fakat bu sorumsuz tutum bizi rahatsız etti bir an önce yiyeceklerin cam kapak şeklinde kapatılması rica ederiz

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.