Oğulbey Peynircilik Sarıyer’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Firma Rehberi için tıklayın

Yöreden gelen lezzetlerin durağı Oğulbey Peynircilik Sarıyer’de kapılarını açtı.

Oğulbey Peynircilik, sağlıklı, doğal ve yöresinden özenle seçerek temin ettiği lezzetli ürünleri halkın sofralarına ulaştırıyor. Edirne’den Kars’a kadar peynir çeşitleri başta olmak üzere tüm yöresel doğal ürün çeşitlerini Oğulbey Peynircilik’te bulabilirsiniz.

“Memleketimizden meşhur lezzetler var”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Oğulbey Peynircilik’in kurucusu Bekir Arda şunları söyledi; “Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmemiz için doğal kaliteli ürün tüketmemiz gerekir. Bu nedenle yöresel ve yerinden temin ettiğimiz doğal ürünlerimizi halkımıza ulaştırmak için Oğulbey Peynirciliği hizmete açtık. Memleketimizin her yöresinden meşhur doğal lezzetleri bünyemizde bulundurmaktayız. Şubat ayının ortasında hizmete açtığımız Oğulbey Peynirciliğe kısa sürede yoğun ilgi gördük. Halkımızdan gelen güzel yorumlar teşekkür mesajları bizleri mutlu etti. Biz de Sarıyer Gazetesi vasıtasıyla halkımıza teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Doğal kaliteli ürünlerimizi tatmak isteyen herkesi Oğulbey Peynirciliğe bekliyoruz.”

Oğulbey Peynircilik ürün yelpazesinde neler var?

Beyaz peynirler, Trakya eski kaşar, Kars kaşarı, Kars gravyeri, Erzurum göğermiş peynir, Van otlu peynir, Erzincan tulum peynir, Bitlis tulum peynir, İzmir tulum peynir, Konya tulum peynir, İsli örgü peynir, İsli çerkez peynir, Kolot peynir, Hellim peynir, Dil peyniri, Sepet peynir, Yörük köy peynir, Çeçil peynir, Manyas lor peynir, Hasmandıra kelle kaşar, Taze kaşar ve diğer yöresel peynir çeşitlerin yanında Danimarka rokfor gibi ithal peynirler de bulunmaktadır.

Bursa Gemlik siyah zeytin, Hatay taş kırma zeytin, Izgara zeytin, biberli ve Çizik yeşil zeytin çeşitleri

Trabzon kaşık tereyağı, Trabzon tuzlu-tuzsuz tereyağı, Gönen manda tereyağı, Malatya suda tereyağı, Tulum tereyağı çeşitleri

Artvin kütük bal, Siirt pervari karakovan bal, Karadeniz kestane bal, Muş bal, Erzincan bal, Çörekotu bal gibi diğer bal çeşitleri

Rize teneke kavurma, Kayseri pastırma, Kastamonu pastırma, yöresel sucuk çeşitleri

Gezen tavuk ve köy yumurtası, günlük süt, günlük Manda kaymak, ev yoğurdu

Tokat domates salça, Urfa acı ve tatlı biber salça

Ev reçelleri, fındık ezmesi, çikolata çeşitleri, mantı çeşitleri, helva çeşitleri, bakliyat çeşitleri ve baharat çeşitleri gibi birçok yöresel lezzetleri de Oğulbey Peynircilikte bulabilirsiniz.

Adres: Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı Cad. No: 84A/1 Sarıyer /İstanbul

(Büyükdere Camii Yanı)

GSM: 0536 761 88 15

instagram: ogulbeypeynircilik

facebook: ogulbeypeynircilik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.