Sarıyer Kanatçısı kapılarını açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Merkez’in girişinde dört yanı birbirinden farklı manzaraya sahip Sarıyer Kanatçısı kapılarını açtı.

Sarıyer’de yeme-içme sektörünün tanınan, sevilen ve güvenilir isimlerinden Atakan Yıldız’ın sahibi olduğu Sarıyer Kanatçısı kapılarını açtı. Her katı ayrı bir manzaraya sahip 3 katlı mekanın en üstünde teras katı da yer alıyor.

ÖZEL GÜNLERİNİZDE DE YANINIZDA

Mekanın özel ustalarının hazırladığı eşsiz lezzetleriyle sunum yapan Sarıyer Kanatçısı’nın menüsünde kanat, köfte, mezeler ve tatlı çeşitleri yer alıyor. Teras katıyla yaz aylarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanan mekanın ikinci katı da doğum günü, toplantı, kına gecesi gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

“SARIYER KANATÇISI VAZGEÇİLMEZİNİZ OLACAK”

Sarıyer Kanatçısı’nın sahibi Atakan Yıldız, mekan hakkında Sarıyer Gazetesi’ne bilgi verdi. Yıldız, “Sarıyer’de yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin bizlere duyduğu güvenle yürümeye devam ediyoruz. Sarıyer Merkez’in artık kanatçısı var diyebiliriz. Mekanımız kapılarını açtı ve ustalarımızın hazırladığı lezzetli menülerle hizmet vermeye başladı. Güler yüzlü ekibimiz ve ferah mekanımızla hazırız. Sarıyer Merkez’in hem deniz hem orman manzarasını bir araya getiren bir mekan olmasının yanı sıra vatandaşlarımızın keyifli anlarına da ortak olacağımıza inanıyoruz. 10:00-24:00 saatleri arasında açığız. Sarıyer Kanatçısı lezzetlerine alışan herkes için vazgeçilmez olacaktır” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.