Semiz Et’in 9. şubesi Kağıthane’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaliteli ve güvenilir et çeşitlerinin adresi Semiz Et, İstanbul’daki şubelerine bir yenisini daha ekleyerek 9. şubesini Kağıthane’de açtı.

“Damağınızdaki lezzet” sloganıyla kaliteli ve taze etin vazgeçilmez markası olan ve gün geçtikçe daha da büyüyen Semiz Et, şube zincirlerine bir yenisini daha ekleyerek 9. şubesini Kağıthane’de açtı. Sarıyer başta olmak üzere İstanbul’un birçok semtinde açtığı şubeleriyle müşterilerden lezzetli, taze et çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla tam not alan Semiz Et’in Kağıthane’deki açılışına Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin geldi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ ÖZTEKİN KESTİ

Başkan Öztekin’in katılımıyla renklenen açılışın kurdelesini Semiz Et’in sahipleri Ahmet Sevinç ve Aydın Sevinç ile Semiz Et Fabrika Üretim Müdürü Veteriner Hekim Selva Danyal birlikte kestiler. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Semiz Et’in sahiplerine bereketli ve bol kazançlar diledi. Açılışa Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay ve Reklam Müdürü Yasemin Cebeci de katıldı.

SEMİZ ET YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kağıthane’deki şubenin açılışı vatandaşlardan çok yoğun ilgi gördü. Sabah saatlerinde başlayan açılışın hareketliliği gün boyunca sürdü. Vatandaşlar hem hesaplı hem de güvenilir bir şekilde alışveriş ettikleri Semiz Et’in salep, çay ve3 kurabiye ikramlarından da tattı. Öte yandan 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler açılış gününe özel 1 adet bütün tavuk hediye olarak verildi.

SEMİZ ET KAĞITHANE ŞUBE

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Etibank Caddesi No: 46/A Kağıthane/İstanbul

Tel: 0212 220 70 50

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.