Sürücü kurslarında istihdam fırsatı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2007 Yılından beri Göktürk Mahallesinde hizmet veren ve Sarıyer’de de kapılarını açan Sarıyer Göktürk Sürücü Kursu’nun Kurucu Müdürü Eğitimci-Sosyolog Ahmet Turan Özdoğan, sürücü kurslarının yeni iş imkanları sağlayacağının müjdesini verdi.

Özdoğan; “Herkesin ekmek yediği yere her daim vefa borcu vardır. Gençlerimize iş istihdamı sağlamak, onlara yeni pencereler açmak ve işler ile ilgili değişen yönetmeliklerden haberdar etmek boynumuzun borcudur. Evet sizler de sürücü kurslarında direksiyon hocası olabilirsiniz” dedi.

“Yeni yönetmelikte lise mezunu olmak yeterli”

Sektörde başarılı ve güçlü eğitimciliğiyle ehliyet almak isteyenlerin güvenilir adresi olan Sarıyer Göktürk Sürücü Kursu’yla ilgili Sarıyer Gazetesi’ne bilgiler veren Özdoğan; “Evet, sizler de Sürücü Kurslarında direksiyon hocası olabilirsiniz. Daha önceki yıllar da direksiyon hocası olabilmek için lise mezuniyeti yeterliydi. Milli Eğitim Bakanlığımız bu şartı Ön Lisans (2 yıllık Üniversite) mezuniyetine çevirdi. Yeni yönetmelikle lise mezunlarımız tekrar direksiyon hocası olabiliyorlar. Bu da güzel bir fırsat. İlerleyen yıllarda muhtemelen tekrar Ön Lisans’a (2 yıllık Üniversite) alabilirler. Gençlerimiz, kendini genç hissedenler fırsatı kaçırmasınlar” ifadelerinde bulundu.

“81 ilde sürücü kurslarımız var”

Başvuru süreciyle ilgili de detayları veren Ahmet Turan Özdoğan; ‘Ehliyetim var, araç kullanmayı bilmiyorum’ demeyin. Göktürk Sürücü Kursu 14 yıllık tecrübesiyle uzman direksiyon eğitim kadrosuyla 15/20 derste sizi tam bir direksiyon hocası yapacaktır. 81 ilimizde sürücü kurslarımız var. Direksiyon hocalık belgesi alan bir vatandaşımız görevini layıkıyla yaparsa, gittiği herhangi bir vilayette kurslarımızda gönül rahatlığı ile iş bulabilir. Direksiyon hocası olmak istiyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz. Sloganımız eğitim şart” diye konuştu.

Direksiyon hocası olmanın şartları neler?

1- Yüz kızartıcı suçlara karışmamış olmak (sabıka almamış olmak)
2- Ehliyet’in 3 yaşında olması
3- Lise mezunu olmak

Başvuru şekli;

Türkiye’de herhangi bir Halk Eğitim Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz ya da Göktürk Sürücü Kursu’ndan destek alabilirsiniz.

Eğitimci Sosyolog Ahmet Turan ÖZDOĞAN

Göktürk Sürücü Kursu

GSM: 0 533 310 79 44

www.ahmetturanozdogan.com

www.gokturksurucukursu.com

E-mail: ahmetturanozdogan@gmail.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.