Yetkinzade Moda & Tasarım Sarıyer’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mutlu bir yaşama doğru çıktığınız yolda size en çok yakışacak gelinlik modelleriyle yanınızda olan Yetkinzade Moda & Tasarım, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı.

Sarıyer Merkez’de kapılarını açan Yetkinzade Moda & Tasarım’ın sahibi Ümmühan Yetkin sektördeki 25 yıllık deneyimiyle hayalinizdeki gelinliği sizin için tasarlıyor. Modelist ve aynı zamanda tasarımcı olan Yetkin, tüm gelinlikleri de kendisi dikiyor. Her model gelinliğin yanı sıra nişanlık, kına kıyafeti, kaftan ve abiye satışı da var.

KİŞİYE ÖZEL EN UYGUN MODELLERİ SUNUYOR

Sarıyer Gazetesi’ne kapılarını açan Ümmühan Yetkin, gelinlik modeli seçmek için gelenlere model seçiminde nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatarak; “Her şeyden önce kendi zevk ve beğenilerini ön plana alıyoruz. Seçmiş oldukları modellerde kişinin fiziğine ve yüz yapılarına dikkat ediyoruz. Daha çok beğendiği modelin üzerlerinde tam bir tasarım yaparak kendilerine sunum yapıyoruz. Model en güzel şekliyle üzerinde nasıl duruyorsa ona göre işlemlerine devam ediyoruz. Çok istediğin bir modeldir ama giyindiğinde hiç düşünmediğin bir şey çıkar ortaya” diye konuştu.

EN ÇOK HANGİ MODEL TERCİH EDİLİYOR?

Yetkin en çok hangi gelinlik modellerinin tercih edildiğini ise şöyle anlattı; “Öncelikle A’dan Z’ye dikemeyeceği hiçbir model olmadığını söyleyebilirim. Gelinlik modellerimizde son zamanlarda Helen model ve A kesim modeller öne çıkıyor. Özellikle pandemiden bu yana daha ekonomik seçenekler düşünenlerin tercihi genelde Helen gelinlik oluyor. Elbise tarzındaki bu modellere biraz itinayla bir şeyler ekleyince hoş oluyor. Sarıyer güzel ve hoş bir semt ve biz de hizmetimizin en güzel yönlerini yapmak için yıllardır çaba sarf ediyoruz. En azından gelip görsünler ve tercihlerini yapsınlar. Çok mutlu olacaklarından eminim.”

KİRALIK GELİNLİK MODELLERİ DE VAR

Yetkinzade Moda & Tasarım’da indirimli gelinlik modelleri de var. Özel dikimlerde de kiralık fiyatları 3.500 TL’den başlıyor. Mutluluğa giden yolculuğunuzda en özel tasarımlarıyla yanınızda olacak Yetkinzade’yi ziyaret edebilir ve daha detaylı bilgi için Ümmühan Yetkin’e ulaşabilirsiniz.

YETKİNZADE “MODA & TASARIM”

HAUTE COUTURE & WEDDING

Adres: Merkez Mah. Dursun Fakih Sokak No: 25/A Sarıyer / İstanbul

Tel: 0536 289 03 61

instagram: yetkinzade_moda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.