AK Parti Sarıyer’de eski Ramazanları hatırlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyerlilere “Karagöz ve Hacivat” paylaşımıyla eski Ramazanları hatırlattı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımla ise Sarıyer’e yapılan Ramazan yardımları rakamlarla açıklandı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, eski Ramazanları özleyenler için bir paylaşımda bulundu. Özellikle günümüzde teknolojiyle birlikte yok olmaya yüz tutan değerlere vurgu yapılarak eski Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmez ikilisi Karagöz ve Hacivat şu sözlerle anlatıldı; “Nerede o eski Ramazanlar denilince ilk akla gelenlerdendir Karagöz ile Hacivat. Kaba görüntüsü altında ince bir zeka barındıran Karagöz ve karşısında bilgili, okumuş, kibar tavırlarıyla ona arkadaşlık eden Hacivat, Osmanlı’da Ramazan eğlencelerinin en önemli kahramanlarıydı. Televizyon, Sosyal Medya olmadığı dönemlerde en güzel eğlencelerdendi.”

Öte yandan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, özellikle pandemi döneminde maddi zorluklar yaşayan vatandaşlara da yardım eli uzattı. “Bu Ramazan da sabırla, duayla, kardeşlikle, paylaşmanın nurlu sofrasında buluştuk” ifadeleriyle Ramazan ayı yardımlarıyla ilgili rakamlarla detaylı bilgilendirme yapıldı.

Ramazan ayı boyunca Sarıyer’e yardım

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca yapılan yardımlar hakkında şu bilgileri paylaştı;

3980 koli gıda desteği,

1250 market alışveriş kartı desteği sağlandı,

Kadın kolları tarafından 100 kimsesiz ve yoksul çocuk giydirildi,

494 aileye maddi destek,

150 kimsesiz ve yoksul çocuk giydirildi,

Sağlık komisyonu tarafından her ay 200’ün üzerinde aile destek sağlanıyor,

Ayrıca; STK ve Devlet Kurumları tarafından da 2000’i aşkın gıda kolisi, 750 aileye maddi destek sağlandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.