AK Parti’den Anadolu’ya seçmen ziyaretleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve beraberindeki heyet, Anadolu’da seçmen ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Kurban Bayramı sonrası gittiği memleketi Sivas’ta beraberinde AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Baş ve AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleriyle ziyaretlerde bulunuyor. Vatandaşların dertlerini dinleyen Kurşun, memleketi Sivas’ta büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.

BİNALİ YILDIRIM’A ZİYARET

Anadolu ziyaretleri kapsamında ardından Erzincan’a giden Kurşun, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı, Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habip Soluk ve Ali Turan’ı da ziyaret etti. AK Parti Sarıyer İlçe teşkilatından selamları da götüren Kurşun, Sarıyer’deki çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Binali Yıldırım, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’a ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

KURŞUN ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve beraberindekiler Anadolu’daki ziyaretlere devam ediyor. Suşehri’nde AK Parti Sivas İl Başkan Yardımcısı Rüstem Yüce, Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, Suşehri Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel, köy muhtarları ve dernek başkanlarıyla aynı sofrada bir araya gelindi. Son olarak da Erzincan Refahiye’de, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve AK Parti Refahiye İlçe Başkanı İlhan Mızrak’ın kahvaltılı toplantısına misafir olundu.

Öte yandan Kurşun, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatıyla beraber Sivas Suşehri Naipli Birliği; Kale, Tatar, Karaağaç, Yamaç,  Gökçekent, Akıncılar, Arpacı, Akçaağıl,  Günlüce, Taşbayır, Kuzdere ve Hödücek köylerini de ziyaret etti. Kurşun, ziyarette bulunduğu köylerdeki çocukları da verdiği hediyelerle sevindirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.