AK Parti’den İstinye’de esnaf ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı İstinye’de esnafı ve Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Sarıyer’de esnaf ziyaretlerine devam eden AK Partililer bu sefer de İstinye’de esnafla buluştu. Esnafla buluşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı esnafın sıkıntı ve problemlerini dinledi. Sarıyer gündemi ve İstinye’nin soruları hakkında da istişarede bulundu. İstinye esnafı ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.  AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Sahada olmaya, milletimizin derdini dinlemeye ve onlara hizmetkar olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜRK KIZILAYI SARIYER ŞUBE’YE ZİYARET

Ardından ziyaret programına Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı’na uğrayarak devam eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Türk Kızılayı’ndan bilgiler alarak istişarede bulundu. Ziyarette Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı öncülüğünde yapılan programlar ile toplanan kanların onlarca kişiye can olduğunu dile getiren Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

“MİLLETİMİZ İÇİN AZİMLE ÇALIŞIYORUZ”

İstinye Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri ziyarette AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı; “Durmadan, yorulmadan ve azimle milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.