AK Partili Saim Kadıoğlu, tapu alım sürecini tüm detayları ile anlattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun ve İBB Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu, Sarıyer’deki İBB parsellerinin satışı konusunda yaptıkları çalışmalar sonrası vatandaşlara tapu için net tarih verdi. AK Parti Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu, İBB parselleri üzerindeki hak sahiplerinin Nisan ayı itibariyle resmi müracaatlarını belediyeye yapabileceklerini açıkladı, tapu alım sürecini tüm detaylarıyla anlattı.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER

İşte AK Parti Sarıyer ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu’nun Sarıyerli vatandaşları sevindiren o açıklaması;

Sevgili Sarıyerliler …..

Ak Parti grubu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunluk oyu ile Sarıyerimiz’de İBB mülkiyetinde olan 91 adet parselin üzerindeki bina sahiplerine satışına onay verdik.

Bu onayla sadece YAPI KAYIT BELGESİ ile Sarıyer Belediyesi’ne 31 Mart 2024’ten itibaren müracaat eden vatandaşlarımız artık tapusunu alabilecek.

Bu sistemle vatandaşımızın tapu işlemlerine ait evrakları Sarıyer Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü elamanları tarafından hazırlanacak olup, hak sahibi olan vatandaşımızın Büyükşehir koridorlarında yorulmalarına ve bina tespitleri için özel büroları para harcamalarına gerek kalmayacaktır.

Saygılarımızla…

Saim Kadıoğlu (Ak Parti Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi)

Not: SATIŞINA İZİN VERDİĞİMİZ ekli listede binası bulunmayan vatandaşlarımızın tapu müracaatları da yine 31 Mart 2024 tarihinden itibaren yapacaklar ve bu müracaatlara göre parsellerin satış talebi tarafımızca Büyükşehir Belediyesi’ne yapılacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 Mart 2024, 16:49

    Eyyy chp nin imam hatip mezunu adayı oktay aksu, 2 mart cumartesi 2024, cumhuriyet mahallesinde kahvaltı adı altında oraya toplanıp, sonrada instagram hesabından (sarıyerde oyları böldürtmeyeceğiz, kimse chp den daha büyük değildir) diye laf-ı güzaf ediyorsun.
    Bak arkadaş ! Ne demek oyları böldürtmeyeceğiz ?
    Oylarımız chp ile AK parti arasında sıkışmak zorundamı ?
    Geç bunları.
    Oy vermez isek ülkücüler gelecek,
    Oy vermezsek dinciler gelecek.
    Oy vermez isek kemalistler gelecek.
    Oy vermez isek gecekondular yıkılacak.
    Oy vermez isek tapu alınamayacak .
    Bizler artık bunları yemiyoruz.
    Senin yanında eğer seçilirsen diye nemalanmak isteyen yağdanlıklarının alkışına bakarak kendini gazlama.
    Vallahi billahi tillahi ömrüm boyunca önce shp ardından chp ye oy attım.
    Sana yemin olsun mhp zeybeke inat ilçede şükrü genç, ilde ise Murat kurum a oy atacağım(yazdığımı yapmaz isem cümle alem benim … anladınız.
    Oy böldürtmeyecekmiş
    Hadi ordan sen kimsin ya.
    Chp artık bitmiştir.

  2. 2 Mart 2024, 14:29

    Sizi tebrik ediyorum.sadece iki üvey evlat muamelesini Fatih Sultan Mehmed ve Balta limanı mahallerine uyguladınız ve bu güzelliğin dışında bıraktınız. 😓😡😡

    Son çıkan IBB meclisi kararina göre sariyer ilçesinde 91 adet parsele tapu alabilir kararı çıktı .ancak Fatih Sultan Mehmet mh. İle Baltalimanı mahallesini konun dışında biraktılar.ne imiş burası rısklı bölge imiş.
    İktidar partisinin adayısınız en kolay sorunu siz çözersiniz .bu sorunumuzu seçimden önce çözerseniz mazbatanızı cebinizde görebilirsiniz.bu kesin.
    Şimdi yapılacak işlem önce çevre ve şehircilik bakanlıģinca rısklı bölge kararı kaldırılmalı. Hazineye devredilen FSM deki 18 ada 1 parsel deki 334.000m2 arazı ile Baltalimañındaki 125 parseldeki arazi IBB belediyesine iade edilmeli akabinde
    derhal IBB meclisi toplanıp bu iki mahalledeki parselleri de kararı alınmış 95 parselin içine dahil edilmeli. Seçimden önce bu çözümü bekliyoruz .vaat istemiyoruz.50 yıldır FSM de oturuyorum.şu ana kadar verilen vaatlerin hiç biri tutulmadı.tüm iki mahalle olarak sandıklara gitmeme kararı almanın eşiğindeyiz.lütfen sesimizi duyun.bu isteğimiz hem CHP hemde AKP adayını hatta diğer küçük partileride ilgilendiriyor.
    Özellikle her başkan adaylarından cevap ile beraber çözüm bekliyorum.
    Birleşmeyi önce siz bozdunuz .IBB meclisinden Tapu dağıtım kararı çıkarırken FSM ve Balta limanı mahallelerindeki parselleri diğer 95 parselin dışında biraktıniz.
    Önümuzde koca bir ay var.bu sorun çözülmezse oy moy yok.sandığa bile gitmeme kararı alabiliriz.😓Metin Kal. 05356294053

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.