Alihan Genç’ten, Oktay Aksu’ya destek iftarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’ya destek için CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayı Alihan Genç’in ev sahipliğinde Sarıyer Korupark’ta iftar yemeği düzenlendi.

11 ayın sultanı Ramazan ayında seçim çalışmaları birbirinden önemli etkinlikler ve programlarla dolu dolu geçiyor. Sarıyer’de “Tam yol ileri” sloganıyla seçim sürecini yürüten CHP Mustafa Oktay Aksu ve yol arkadaşları seçim gününe yaklaştı. Aksu, bu kez Korupark‘ta düzenlenen iftar yemeğinde Sarıyerli vatandaşlarla buluştu. Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç ve CHP Sarıyer Meclis Üyesi Adayı Alihan Genç’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına yoğun katılım sağlandı.

CHP Sarıyer Meclis Üyesi Adayı Alihan Genç tarafından Sarıyer Korupark’ta düzenlenen iftar yemeğine  CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, CHP Sarıyer Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, CHP Sarıyer Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç, meclis üyesi adayları, muhtarlar, STK temsilcileri, Spor Kulüpleri Yöneticileri ve Sarıyerli dostlar iftar programında bir araya geldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.