Oktay Aksu, Kastamonulularla iftarda buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, Kastamonulu komşuları ile Sarıyer Korupark’ta düzenlenen iftar sofrasında buluştu.

Sarıyer Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Kain ve Salih Berber’in düzenlediği iftar programında CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’yu ve Kastamonulu vatandaşları ağırladı. Aksu, masaları tek tek gezerek Kastamonulu komşuları ile selamlaştı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sarıyer Korupark’ta düzenlenen iftar programına CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer önceki dönem Belediye Başkanı Sedat Özsoy, Sarıyer önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Gül, Sarıyer Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Kain, Salih Berber ve çok sayıda Kastamonulu vatandaş katıldı.

KASTAMONULU KOMŞULARINA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu; “Kastamonulu komşularımızla bir aradayız. Sarıyer Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Kain ve Salih Berber’in düzenlediği iftar programında bizleri ağırlayan tüm Kastamonulu komşularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.