CHP İlçe Başkanı Mehmet Kubat; “31 Mart’ta Sarıyer’i daha büyük farkla alacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı için müracaat süresi 5 Aralık Salı günü saat 17.00 itibariyle bitti. CHP Sarıyer’de tam 15 kişi belediye başkan aday adaylığı, 115 kişi de meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

***

Gösterilen yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat; “Aday adaylığı konusunda partimize gösterilen yoğun talep, 31 Mart 2024 belediye seçimlerinde Sarıyer’i yine güçlü bir farkla alacağımıza olan inancımızı perçinlemiştir” diye konuştu.

CHP’de aday adaylığı müracaatları dün itibariyle resmen sona erdi. 5 Aralık Salı günü saat 17.00 itibariyle biten müracaatlara partililer yoğun ilgi gösterdi. CHP’de; Sarıyer Belediye Başkan aday adaylığı için 15 kişi, Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için de tam 115 kişi resmen başvuruda bulundu. Müracaatlar sırasında Büyükdere’deki parti binasında günlerce yoğunluk yaşandı. Sarıyer Gazetesi ekibi dün CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndaki tatlı heyecana tanık oldu. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu, Haber Müdürümüz Rukiye Ay ve Muhabirimiz Gizem Doğan, İlçe Başkanı Mehmet Kubat’ın ve ilçe yönetiminin misafiri oldu.

MEHMET KUBAT; “GÖSTERİLEN İLGİ İNANCIMIZI DAHA DA ARTTIRDI”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, gerek belediye başkanlığı gerekse meclis üyeliği için aday adaylığı müracaatında bulunan herkese gazetemiz aracılığıyla teşekkür etti. Sarıyer’de 260 bin civarındaki tüm seçmenlerin oylarına talip olduklarını belirten Kubat; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak kapımız herkese açık. Partimize gösterilen bu ilgi 31 Aralık 2024 belediye seçimlerini yine çok güçlü bir farkla alacağımıza olan inancımızı perçinlemiştir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak köklü bir aileyiz. Tüm parti emekçilerimize, yönetimimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.