Gazetemizden DSP Sarıyer’e ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu ve ekibi, Demokratik Sol Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, gazetemiz aracılığıyla tüm siyasetçilere “Bülent Ecevit’in adını Sarıyer’de yaşatmak istiyoruz” çağrısında bulundu.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu, Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay ve Muhabir Gizem Doğan, Büyükdere’deki DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, DSP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaylıcıoğlu ve DSP Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gülçin Erdoğu’nun misafiri oldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sarıyer ve sorunları üzerine sohbet edildi. Yaklaşık iki saat süren ziyarette gündeme ilişkin konularda da değerlendirmelerde bulunuldu.

DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, Sarıyer Gazetesi’nin haber ve röportajlarını yakından takip ettiğini ifade ederek Sarıyer’de önemli bir görevi yerine getiren gazete ekibine başarılar diledi. Pınarbaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bekir Batu’ya teşekkür etti. Sarıyer’de DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak hedeflerini de anlatan Pınarbaşı, Sarıyer’le ilgili düşündükleri projeleri dile getirdi.

“BÜLENT ECEVİT’İN ADI SARIYER’DE YAŞASIN İSTİYORUZ”

DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘ya çok özel değerlendirmelerde bulundu. Pınarbaşı, DSP Eski Genel Başkanı merhum Mustafa Bülent Ecevit’in adının Sarıyer’de bir caddede, sokakta ya da parkta yaşatılması gerektiği kanaatinde olduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Türkiye’ye çok büyük hizmetlerde bulunmuş ve görevlerinde unutulmayacak başarılara imza atmış Bülent Ecevit’in adını Sarıyerimizde yaşatmak istiyoruz. DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak temennimiz Sarıyer’de bir caddeye, sokağa ya da parka adının verilerek ölümsüzleştirilmesidir. Bu aslında DSP Sarıyer’in bir temennisi olsa da siyasetin üstünde bir istektir. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa gerekli kurum ve kişilerle iletişime geçeceğiz. DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak bu düşüncemizi de ilk kez gazeteniz aracılığıyla Sarıyer’e duyurmuş olalım.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.