Gelecek Partisi İstanbul basınıyla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Basını Buluşması programı Gelecek Partisi Genel Başkanının ve İl Başkanı İsa Mesih Şah’ın, katılımı ile gerçekleşti. Davutoğlu, “1 Ekim siyasetin nevrozudur, 1 Ekim’de meclis açılır, biz siz değerli basın mensupları ile böyle bir önemli günde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şah’ın organize ettiği İstanbul Basını Buluşması programına, Ana akın medya ve yerel basın mensupları yoğun katılım sağladı. Şişli’de bir otelde gerçekleşen kahvaltılı programda Davutoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

“HER YERDEN FERYATLAR YÜKSELİYOR”

Davutoğlu,” 1 Ekim siyasetin nevrozudur, 1 Ekim’de meclis açılır, biz siz değerli basın mensupları ile böyle bir önemli günde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul Türkiye’nin hazinesidir, İstanbul’da her değişim Türkiye’yi etkiler, Anadolu’ya yansır. İyi yönetemiyorlar, gezdiğimiz ve gördüğümüz yerlerde meral boşalıyor, çiftçiler meralarını boşaltıyor, her yerden feryatlar yükseliyor. Başarılı olan iktidar mutlu eder. Bu iktidara soruyorum siz başarılı mısınız, değilsiniz, halkımız mutlu değil, siz halen daha diretiyorsunuz. Başarılı olmadığınıza göre neden devam ediyorsunuz?”

“BİZ GELECEK PARTİSİ OLARAK HERKESLE KONUŞURUZ, BU HDP DAHİ OLSA”

Davutoğlu, bir gazetecinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi olarak biz kendi doğrularımızla kendi vizyonumuzda Anadolu safında milletimize yeni bir ufuk çizmek için ortaya çıktık. Yasaklara, yolsuzluklara, adaletsizliklere, hukuksuzluklara, yoksulluğa karşı çok tutarlı ilkeli bir duruşumuz var. Biz Gelecek Partisi olarak herkesle konuşuruz, bu HDP dahi olsa, HDP yasal bir siyasi partidir. Bizimle görüşmek isteyen herkesle görüşürüz buna iktidar partileri de dahil. Parlamenter sistem konusunda aynı düşünceye sahip partilerle her zaman görüşürüz. İttifak ise şu anda gündemde olan bir konu değil” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.