Genç, “Sarıyer’in geleceği için kararlıyız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayazağa Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde Ayazağa Gençlik Derneği’nin düzenlediği iftara katılım sağlayan Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, masaları ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı. Ardından Zekeriyaköy Spor Kulübü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Genç; “Sarıyer’in geleceği için kararlıyız” dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç seçime sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Genç, Sarıyer’de hayata geçirmeyi planladığı projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunmayı ihmal etmedi.

“BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE KAZANIYORUZ”

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç yaptığı açıklamada; “Ayazağa Gençlik Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programında değerli dernek üyeleri ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Sarıyer ve Ayazağa Mahallesi ile ilgili geleceğe dair tasarladığımız ve önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ardından Zekeriyaköy Spor Kulübü’nde yaptığımız toplantıda, Sarıyer’de sporun daha da desteklenmesi için yapılacakları konuştuk. Sporun olmadığı Sarıyer her yönden eksik kalır. Bu bilinçle spora yatırım yapmaya devam edeceğiz. Sarıyer’in geleceği için kararlıyız. Birlik ve dayanışma içinde kazanıyoruz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şükrü Genç ölene kadar belediye başkanlığı yapmak istiyor. 10 yıl Sarıyer de oturdum. Alevilere ayrımcılık yapan ve en güzel yerlerde kaçak yapılaşmaya izin veren bir başkan. Alevi ol sırtın yere gelmesin. Eleştirdiğim zihnyetlerle aynı.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.