Gökan Zeybek’ten Sarıyer’de yoğun mesai!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu ile birlikte Sarıyer’de yoğun bir seçim çalışması yürütüyor. Ayazağa’da Giresun-Görele Köprübaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltısına katılan Zeybek, Rauf Denktaş Kültür Merkezi ve Rizeliler Vakfı’ndaki programlara da eşlik etti.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Mimar Gökan Zeybek, Sarıyer’de seçim çalışmalarına eşlik ediyor. CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’ya tam destek veren Zeybek, Sarıyer’de peş peşe programlara katılıyor.

AYAZAĞA’DA GİRESUNLULAR İLE BULUŞTULAR

Mimar Gökan Zeybek, Oktay Aksu ile birlikte Ayazağa’da bulunan Giresun-Görele Köprübaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat ve Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman ile dernek üyeleri de programa yoğun katılım sağladı. Gökan Zeybek ve Aksu programda yoğun ilgi gördü.

RAUF DENKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KAHVALTI

Ayazağa’daki Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla kahvaltılı programa katılan Zeybek’e meclis üyesi adayları Özkan Sucu, İdris Güven, Ünal Civak ve Hayriye Demirtaş da eşlik etti. Zeybek’in programına CHP İl Yöneticisi Metin Tam, İlçe Başkanı Mehmet Kubat, CHP Mahalle Başkanı Oktay Kavazak da katıldı.

RİZE VAKFI’NDA YOĞUN KATILIM

Rize Vakfı’nda, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği geceye Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş ve Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu ile birlikte  Gökan Zeybek de katıldı. Zeybek; bu özel ve anlamlı buluşmayı organize eden Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Mart 2024, 19:59

    Sarıyerde sivaslı hemşerimiz ak partili Hüseyini coşkun seçilecek, sayın zeybekte artık sarıyerden zeybek oynaya oynaya gidecek.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.