Halil İbrahim Kurşun’dan Sarıyer’e teşekkür mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’yi ve AK Parti’nin adayı Hüseyin Coşkun’u destekleyen Sarıyer halkına teşekkür mesajını yayınladı. Kurşun mesajında, “Aşk ile koşan yorulmaz, bu şarkı da burada bitmez” dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

TEŞEKKÜRLER SARIYER.

 

Mahallî İdareler Seçimlerinin ilçemiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Sarıyer’imizin her sokağını, her bir mahallesini karış karış gezerek hemşehrilerimize hizmet etmek adına desteklerine talip olduk.

 

Bizlerden dualarını ve desteklerini esirgemeyen, gönüllerini açan, her daim yanımızda olan Sarıyerli kardeşlerim başta olmak üzere uzaktan ve yakından destek olan gönül dostlarıma, seçim kurulunda görev alan vatandaşlarımıza, emniyet ve basın mensuplarımıza, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarımıza tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

 

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturuyla yollarda olan, gecesini gündüzüne katarak gayret gösteren her bir teşkilat mensubumuza şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızla birlikte omuz omuza çalışarak gayret gösteren Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun kardeşimi tebrik ediyorum.

 

Milletimizin iradesi sandıkta tecelli etmiştir.

 

Demokratik haklarını sandığa gelerek ifade eden milletimizin ortaya koyduğu iradeyi başımıza tac ediyoruz.

 

Sonuç her ne olursa olsun Sarıyer’imize hizmet etme sevdamız bakidir. Milletimize verilen vaatlerin takipçisi olacak, komşularımızın beklentilerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin emrinde canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

 

Aşk ile koşan yorulmaz,
bu şarkı da burada bitmez…

 

Halil İbrahim Kurşun
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Nisan 2024, 23:05

    Başta İstanbul il başkanı kibir abidesi olan kabaktepe olmak üzere ilçe başkanıda acil bir şekilde istifa etmeleri lazım gelir .milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakın insanların telefonlarına bakmayın dönüş yapmayın seçim zamani sözler verin seçim bittiğinde verdiğiniz sözleri unutun sonra insanlar size oy vermesini bekleyin yok öyle bir yağma

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.