Hüseyin Coşkun’a Mahalleler Birliği’nden teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’deki mülkiyet sorununun her mahalleye göre ayrı bir çözümü olduğunu söyleyen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, 1 Nisan’dan itibaren hem mülkiyet, hem de kentsel dönüşüm konusunu hızlıca çözeceklerini ifade ederken, tek kriterlerinin Sarıyerlinin Sarıyer’de kalması olduğunu söyledi.

Sarıyer’de mülkiyet konularıyla ilgili önemli çalışmalar yapan Sarıyer Mahalleler Birliği Yönetimi, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’a seçimin hemen öncesinde teşekkür ziyaretinde bulundu. Hüseyin Coşkun’un, ilçedeki tapu ve mülkiyet sorunlarıyla ilgili yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini belirten yetkililer, düzenlenen organizasyonda kendisine bir de teşekkür plaketi verdi.

Coşkun burada yaptığı konuşmada, “Biz Cumhur İttifakı olarak İBB Meclisi’nde gerekli çalışmaları yaparak Büyükşehir parselinde bulunan vatandaşlarımızın tapu sorununu çözdük. Bu parsellerde oturan vatandaşlarımız tapularını almaya başladılar” dedi.

“SARIYERLİ SARIYER’DE KALACAK”

Sarıyer’de İBB parselleri dışında hazine ve vakıf arazilerinde de mülkiyet sorunları bulunduğunu belirten Hüseyin Coşkun, “Bu bölgelerdeki mağduriyetleri de gideriyoruz. Görüşmeler yapıldı ve anlaşma zeminine gelindi. Bu parsellerde de takas yoluyla çözüme giderek vatandaşlarımızın sorununu çözeceğiz. Sarıyer’de kimse yerinden olmayacak. Sarıyerli Sarıyer’de kalacak.” İfadelerini kullandı.

“KOMŞULARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Hüseyin Coşkun, 1 Nisan’dan itibaren bu konuyu hızla sonuca ulaştırarak vatandaşlara rahat bir nefes aldıracaklarını söyledi. Sarıyer’de kentsel dönüşüm konusuna da değinen Hüseyin Coşkun, “Sarıyer’de hızlıca dönüşüme girmesi gereken yapılar var. Bu konuyu da hızlıca çözeceğiz. Bu konuda tek kriterimiz var. Kimse bu süreçte yerinden olmayacak. Sarıyer halkı Sarıyer’de yaşamaya devam edecek. Hiç kimseyi Sarıyer’den uzaklaştırmayacağız. Komşularımızın içi rahat olsun. Bu ifadeler dışındaki söylemleri de ciddiye almasınlar” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.