Hüseyin Coşkun’dan ziyaretler devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine günler kaldı. AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, vatandaşlardan desteklerini istemek için çalışmalarına devam ediyor.

Pazar günü gerçekleştirelecek 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu zamana mahalleyi ziyaret eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, ziyaretlerine devam ediyor. Coşkun, bu programları kapsamında Derbent Mahallesi‘nde vatandaşların evine misafir oldu fikirlerini, sorunlarını ve taleplerini dinledi, sonrasında ise Ferahevler‘de gençlerle buluştu.

“31 MART AKŞAMININ PROVASINI YAPTIK”

Ferahevler’de gençlerle bir araya gelen Coşkun, gençler için hayata geçireceği birçok projesinden bahsetti. Ferahevlerli gençler Coşkun’a Sarıyer atkısı hediye etti. AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, gençlerle sohbetinde şu ifadelere yer verdi; “Ferahevler Mahallemizde Sarıyerimiz’in geleceği gençlerimizle buluştuk. Enerjileri muhteşem. 31 Mart akşamının provasını yaptık. Biz hazırız…” dedi. Sohbet sonunda birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.