IMG_20240219_215834
3:29

İbrahim Temur: “İYİ Parti’mizin Sarıyer’de kazanması için adayım”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı, ilçe başkanlığında düzenlenen aday tanıtım ve basın toplantısında kamuoyuna açıklandı. Sarıyer’in İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur oldu.

Sarıyer’de yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimi için adayını açıklayarak seçim çalışmalarına hız veren partilere İYİ Parti de katıldı. İYİ Parti Sarıyer’in Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur olarak açıklandı. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ve İYİ Parti Sarıyer İlçe Yönetimi’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Partililerin yoğun katılım ve ev sahipliğinde akşam saat 19:30’da İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı ve basın açıklamasında İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur ile seçim startı resmen verildi.

“ADAYIMIZ SARIYER’E HAYIRLI OLSUN”

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, Sarıyer’den adaylarının ilçe başkanı olarak halkın sevgisini kazandığını ifade ederek, “Adayımız Sarıyer’e hayırlı olsun. Sarıyer’de ilçe başkanlığı döneminde herkesi kucaklayan ve Sarıyer’e değer katan çalışmalarıyla adayımız olarak da yine aynı özveriyle çalışacağına inancımız sonsuzdur” ifadelerine yer verdi.

“İBRAHİM TEMUR SARIYER’E DEĞER KATACAK”

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ise Sarıyer’de İYİ bir yerel yönetim temennisinde bulunarak “İbrahim Temur, Sarıyer’e değer katacak ve Sarıyerlilerin seçimiyle daha yaşanabilir bir ilçe haline getirecek bir isimdir. Burada sizlere adayımız olarak kendisini açıklamaktan mutlululuk duyduğumuzu ifade edelim. Sarıyer için hayırlı olsun” diye konuştu.

“İYİ PARTİMİZİN SARIYER’DE KAZANMASI İÇİN ADAYIM”

İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur ise öncelikle kendisine gösterilen bu teveccüh için teşekkür etti. Temur, konuşmasında Sarıyer’i kazanma hedefinde olduklarının vurgusunu da özellikle yaparak “Burada bizlerle heyecanımızı paylaşan herkese teşekkür ederim. Partimiz için ilçe yönetimimle birlikte çalışmaya ve Sarıyerlilerle samimi bir iletişim şekliyle yol almaya devam ederken bana değer bulunan bu önemli görev için çok teşekkür ediyorum. Sadece aday olmak için değil İYİ Partimizin Sarıyer’de seçimi kazanması için adayım” dedi.

Konuşmaların ardından İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur’a çiçek takdiminde bulunuldu. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndaki aday tanıtımı ve basın toplantısı İYİ Partililerin birlik ve beraberlik içerisinde günün fotoğrafında bir araya gelmesiyle sona erdi.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda program Sarıyer Gazetesi instagram hesabından canlı yayın ile izleyicilerimize ulaştı. Detaylar için sayfamızı ziyaret ederek kaçırdığınız canlı yayını kesintisiz izleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.