İYİ Parti Sarıyer 4. yıl kutlamalarına katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İYİ Parti’nin kurluşunun 4.yılı kutlamalarına katıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partililerle buluştu.

26 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti 4. kuruluş yıldönümünü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kutladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada yaptığı konuşmada ekonomiden tarıma, çevreden kadın haklarına, eğitimden hukuka kadar partisinin her alandaki vaatlerini anlattı.

Sarıyer’den yoğun katılım

İYİ Parti, kuruluşunun 4.yılını Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda bir araya gelerek kutladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililerle bir araya geldi. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Kazdal, İlçe Başkan Yardımcıları Filiz Caca, Ahmet Kaya ve İbrahim Temur başta olmak üzere tüm ilçe teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Yazıcı; “Tüm İYİ’lere teşekkür ederim”

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı; “Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak, kötü hava koşullarına rağmen büyük bir katılım sağlayarak partimizin 4. yıl kutlamalarına katıldık. Katılım sağlayan tüm İYİ’lere teşekkür ederim.”

Akşener; “İyilikte yarışanlara selam olsun”

Haliç Kongre Merkezi’ndeki programda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise partililere şöyle seslendi; “Bugün burada; 4 yıllık kutlu yolculuğumuzda, bir dönüm noktasındayız. Çünkü Türkiye, yeni bir çağrıyı bekliyor.  Asırlık çınarların gölgesinde, boy atan hikâyemize, kulak kesiliyor. Anneler, babalar, gençler, Geçmişten bugüne, o kutlu mirası taşıyanlar, Yarınlar, can kulağıyla bizi dinliyor. Adalet erlerine selam olsun! Cesareti cinsiyette değil, şahsiyette arayanlara, İyilikte yarışanlara, iyilikle yaşayanlara, binlerce selam olsun!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.