İYİ Parti Sarıyer Akşener’le bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in canlı yayın konuğu olduğu programa katılım sağladı. İYİ Partililer, Akşener’e 4. yıl vesilesiyle tablo hediye etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in canlı yayın konuğu olduğu “Elif Çakır ve Taha Akyol ile Gündem Özel” programına İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile birlikte İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak katılım sağladılar.

MERAL AKŞENER SORULARI YANITLADI

Programda 4. yıl kutlamaları dolayısıyla parti stratejisi üzerinde durulurken, gündemin yanında ‘Başbakan Adayıyım’  derken aslında neyin kastedildiği ile ‘Ömer’in Yolu’ söylemi ile ne demek istenildiği konuları üzerinde de duruldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rüm soruları sade ve anlaşılır bir dille cevaplarken Türkiye Ekonomisinin verdiği ciddi alarmlara da değindi.

İYİ PARTİ SARIYER’DEN AKŞENER’E HEDİYE

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, başkan yardımcıları ve ilçe teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Partililer bu vesile ile el emeği ile işlenmiş, üzerinde “İYİ ki doğdunuz, İYİ ki varsınız. İstanbul / İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı” yazan tabloyu kendisine hediye etme fırsatı buldular. Oldukça keyifli bir programda Akşener ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyan İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı; “Bitmek bilmeyen enerjisinin ve yaydığı pozitif havanın etkisi altında kalmamak mümkün değil” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir